Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İş İnsanı Akçadağ’lı Osman Güde, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

İş İnsanı Akçadağ’lı Osman Güde, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
29.01.2023
134
A+
A-

İş İnsanı  Osman Güde, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı. 

İş İnsanı Osman Güde Basın ve Akçadağlı hemşerileri ile bir araya gelerek  AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Güde yaptığı konuşmada; “Bizler bu toprakların evlatlarıyız. Evet bizler bu necip toprakların, eli emekten çatlamış ana ve Babaların evlatlarıyız. Bizler Malatya’nın evlatlarıyız. Akçadağ’ın, Doğanşehir’in, Hekimhan’ın, Darende’nin, Yazıhan’ın, Pütürge’nin, Kale’nin, Yeşilyurt’un, Doğanyol’un, Kuluncak’ın, Arguvan’ın, Battalgazi’nin evlatlarıyız. Evlat anaya babaya hizmet ve hürmet etmelidir. Evlat ana baba gibi olan yurduna, toprağına hizmet ve hürmet etmelidir. Bu toprakların acısı da bizim sevinci de bizimdir. Bu toprakların üzerinde yasayan besideki bebeğimden, sokaktaki çağasından; tarladaki, fabrikadaki kardeşlerimizden, beli bükük yaslı ana babalarımıza kadar herkesi kucaklayarak onlara hizmeti ve hürmeti boynumun borcu biliyorum.


Bu hizmet ve hürmet düsturunca kurulusundan itibaren bilfiil her kademesinde görev aldığım Adalet ve Kalkınmak Partisi’nden Malatya Milletvekili Aday Aday olduğumu sizlerin huzurunda açıklıyorum.


Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 seçimlerinde AK Davamızı daha da yücelterek; Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedeflerin gerçekleşmesi adına Malatya’da kapı kapı dolaşıp Ak Partiyi yine sandıklarda birinci parti yapmak adına canla basla mücadele edeceğiz. Şimdi ‘den bizlere bugüne kadar oy vermeyen dili, dini, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun herkesi Ak Çatı altında birleşmeye davet ediyorum.


İş İnsanı AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Osman Güde, Hepinize katılımlarınızdan dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.