Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

 İş İnsanı M. Akif Baştürk, Bu Topraklara Olan Vefa Borcumuzu Fazlasıyla Çalışarak Ödemeliyiz

 İş İnsanı M. Akif Baştürk, Bu Topraklara Olan Vefa Borcumuzu Fazlasıyla Çalışarak Ödemeliyiz
19.08.2022
77
A+
A-

İş İnsanı M. Akif Baştürk, Malatya İçin Hep Birlikte Daha Fazla Çalışmalıyız

Baştürkler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı M. Akif Baştürk,  Doğduğumuz  ve Doyduğumuz Bu Topraklara Olan Vefa Borcumuzu Ödemek   İçin Hep Birlikte Daha Fazla Çalışmalıyız Dedi.

Malatya’nın büyük yatırımcıları arasında bulunan Baştürkler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı M. Akif Baştürk ve beraberindeki iş insanları Malatya Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta Baştürk Yönetim Kurulu Başkanı M. Akif Baştürk Bey ve Yönetim Kurulu Üyelerine beraberindeki İş İnsanlarına ve Malatya’mızın çok önemli Sivil Toplum Temsilcilerinden ve Malatya ekonomisine ciddi katkı sunan Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve burada hazır bulunan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bugün derneğimizde Malatya ve Türkiye ekonomisine yön veren bir birinden kıymetli misafirlerimizle birlikte olmak Malatya’nın ve Ülkenin gündemini konuşmak özellikle Malatya’mız için neler yapılmalı ve ne gibi Malatya ekonomisine daha fazla katkı sunarız diye fikir alış verişinde bulunduk.

Başkan Yunus Görgün, Bugün Malatya Sanayisine önemli katkı sunan İş İnsanı Sayın M. Akif Baştürk ve çalışma arkadaşlarını ile birlikte Malatya’mızın başta ekonomik ve diğer önemli konularını istişare ettik. Baştürk Şirketler Gurubu başta cam sanayi olmak üzere sadece Malatya’mıza değil Ülke ekonomisine de onlarca ülkeye yaptığı ihracatla ve ticaretle çok ciddi bir döviz girdisi sağlamaktadır. Malatya’mızın Baştürk Şirketler Gurubu gibi daha fazla firmalara ve markalara ihtiyacı vardır. Bizler İş İnsanları olarak başta şehri yönetenlerin ve Siyasetçilerin iş insanlarının önünü açacak çalışmalar yapmalıdırlar. Hep birlikte adı Malatya Ekonomi Platformu olur veya buna benzer bir isimde olabilir Şehrin tüm aktif dinamiklerinin bir arada olacağı gerekirse her ay bir toplantı düzenleyerek belli aralıklarla çalıştaylar veya buna benzer organizasyonlar düzenleyerek Malatya’ya daha fazla katma değer katacak çalışmalar yapmalıyız. Aslında Malatya olarak hep birlikte yapacak çok işimiz var. İnşallah Sayın M. Akif Baştürk gibi Sanayicilerimizin önderliğinde en kısa zamanda bu çalışmalara başlarız. Ben tekrar bizleri ve Derneğimizi ziyarete gelen ve bu çok olumlu sohbetin oluşmasına sebep olan başta Baştürk Yönetim Kurulu Başkanı M. Akif Baştürk ve Yol arkadaşlarına Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve burada hazır bulunan tüm misafirlerimize şahsım ve Baskililer Derneği adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Baştürkler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı M. Akif Baştürk ise , Yunus Başkkanımızın dediği gibi gerçekten çok anlamlı ve verimli bir sohbette bulunduk. Burada bizim haricimizde kendi alanlarında çok başarılı bir çok İş İnsanı dostumuzla da karşılaşıp bir araya geldik. Başta Malatya’mızın sorunlarını istişare ettik. Her birimiz Malatya’da yaşayan doyan birer İş İnsanı olarak bu topraklara vefa borcumuzu daha fazla nasıl öderiz diye fikir alış verişinde bulunduk. Yaptığımız istişare sonucunda hep birlikte vardığımız kanı Malatya’nın hiçte hak etmediği bir konumda olduğudur. Malatya Türkiye’nin ve bölgenin çok önemli bir şehridir. Malatya ulaşım ve yatırım konusunda hatta lojistik konusunda çok önemli bir yerde bulunmaktadır. Bizler İş İnsanları olarak , Malatya’yı yöneten tüm kurumlar ve Malatya’nın tüm siyasetçileri ve bürokratları bir araya gelerek şu an Malatya’nın durumunu daha nasıl iyi hale getiririz. Bir Antep , Bir Kayseri , Bir Konya olma yolunda nasıl çalışmalar yapabiliriz diye bir ortak nokta biliriz diye kafa yormalıyız. Malatya’nın insanı Malatya dışında Türkiye’nin ve Dünya’nın neresine gitmiş ise başarılı olmuş bulundukları yerlerde en iyisini yapan örnek girişimcileri olmuşlardır. Malatya’nın topraklarında bu hamur her zaman vardır. Sadece yapmamız gereken birlik ve beraberlik içerisinde ortak bir akılla Malatya’lılık bilinciyle hareket etmemiz gerekmektedir.

Baştürkler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı M. Akif Baştürk bizleri burada çok güzel bir şekilde ağırlayan güler yüzü ve tecrübesi ile bize ışık tutan başta Başkanım Yunus Görgün beye ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra tüm Malatya’nın Sivil Toplum Örgütleri ile bir araya gelip Malatya’mız ve Ülkemiz için bu kadir Şinas milletimiz için kafa yoracağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.