Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İş İnsanı Orhan Özarslan, Başta Milletimize, ve Ülkemize DEVA Olmak İçin Buradayız

İş İnsanı Orhan Özarslan, Başta Milletimize, ve Ülkemize DEVA Olmak İçin Buradayız
31.01.2023
217
A+
A-

Orhan Özarslan, Başta Milletimize , Malatya’mıza ve Ülkemize  DEVA Olmak İçin Buradayız

İş İnsanı ve Bölgenin Kanaat Önderlerinden Bir Ailenin Mensubu Olan Orhan Özarslan ve Beraberinde 50 Arkadaşıyla Birlikte DEVA Partisi Malatya İl Teşkilatına Üye Oldu.


Orhan Özarslan ve 50 Arkadaşının üyelik için DEVA Partisi İl Başkanı Onur Güneş , Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş Partiye katılımla ilgili yaptığı açıklamada, Bugün DEVA Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan’ın önderliğinde Türkiye’nin ve milletin umudu olmuştur. Partimiz 81 İlde her geçen gün bir kartopu yumağı gibi büyümeye ve üye sayısını arttırmaya başladı. Milletimiz artık Malatya’mızın ve Ülkemizin kurtuluşunun DEVA Partisi kadrolarında olduğunu görmüştür. Biz DEVA Partisi olarak Millet İttifakı ile birlikte 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlere her konuda hazırız. Partimize dediğim gibi her geçen gün teveccüh ve katılım büyüyor.


Başkan Onur Güneş, Bugün Partimize katılmak için burada bulunan Orhan Özarslan Başta Malatya ve Adıyaman olmak üzere Bölgenin önemli kanaat önderleri ve Aşiretinin bir ferdidir. Eminim ki Orhan Bey ve şu an burada Partimize katılan ve üye olan yeni 50 yol arkadaşımız başlangıç olacaktır. Orhan Özarslan’ın Partimize katılması İl Teşkilatımıza ve Partimizin gücüne güç katacaktır.. Bu vesile ile şahsım ve Partim olarak Sayın İş İnsanı Orhan Özarslan ve yeni yol arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyor birlikte daha güzel bir Malatya ve Ülke için inşa etmek için çalışacağımıza söz veriyorum dedi.

DEVA Partisine Katılan Orhan Özarslan ise yaptığı açıklamada şunları söyledi. Bugün burada Allah’ın izni ile Onur Başkanımızın dediği gibi Yeni Bir Malatya’nın Yeni Bir Türkiye’nin oluşumuna katkı sunmak ve bir nefer olmak için DEVA Partisine şimdilik 50 arkadaşımla birlikte katılım sağladık. Bu 50 arkadaşımızla katılımımız daha yeni bir başlangıç. Kendi Ailem ve Aşiretim mensupları ile birlikte Her geçen gün bu 50 arkadaşımızın sayısını arttırarak binlere çıkartacağız.


Orhan Özarslan, Sayın Başkanım , İlçe Başkanlarım , Kıymetli Yönetim Kurulu ve Deva Partisine gönül vermiş değerli gönüldaşları.Ülkemiz, son on yıldır sergilenen tek adam yönetim biçimi ile demokrasi, insan hakları, hukuk ve ekonomi başta olmak üzere bir çok alanda gerilemiş ve dünya genelinde ciddi itibar kaybına uğramıştır.

Son beş yıldır uydurulan ucube başkanlık sistemi ile ülkemiz çetelerin insiyatifi ve yönetimine terk edilmiş, bu durum ülkede yaşayan her namuslu insanı büyük endişeye sevk etmiştir. Ülkenin başındaki üçlü koalisyon yargıya yaptığı müdahaleler ile hukuk devleti olma özelliğini yitirmiş, keyfi uygulamalar ile insanlarımız kategorize edilmiş, muhalif düşünen herkesi düşman ve hain olarak nitelendirmiş adeta düşünen aydın ve dürüst insanlar için yaşanmaz hale getirilmiştir. Demokrasi askıya alınmış, seçimlere müdahale ve kazanılan seçimlerin tekrarı başta olmak üzere mahalli esnaf odaları seçimleri dahi manipüle edilerek insanımızın iradesi elinden alınmaya çalışılmaktadır. Ülkemizin ekonomik kaynakları iktidar sahiplerinin ortağı olduğu şirketlere peşkeş çekilmiş, insanımız fakirleştirilmiş ve nihayet ekmeğe muhtaç hale getirilmiştir.

Bu ülkede yaşayan çoluk çocuk sahibi olan bizler bu milletin ve ülkenin derdiyle dertlenen insanlar olarak bu gidişat karşısında endişeliyiz. Bu keyfi yönetim iktidardan gönderilmediği müddetçe ülkemiz, milletimiz ve neslimiz adına bu kaygılarımız daha da artacaktır.  Bütün bu sebeplerden dolayı ben ve arkadaşlarım demokratik anlayışına, ekonomideki tecrübesine, hukuka ve insan haklarına karşı hassasiyetine inandığımız Demokrasi ve Atılım Partisi saflarında ve sayın Ali BABACAN’ın liderliğinde birer nefer olarak mücadele etmek için buradayız. Bu katılımın başta Malatya’mız olmak üzere ülkemiz ve insanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Orhan Özarslan bugün bizleri burada misafir eden başta Onur Güneş Başkanıma ve Yönetim Kurulu Üyelerine , İlçe Başkanlarıma ve tüm Parti Teşkilatı üyesi yol arkadaşlarıma şahsım ve burada Partiye katılan ve beni yalnız bırakmayan yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor hepinize saygılar sunuyorum dedi.


Konuşmaların ardından DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Özarslan ve Beraberinde Partiye katılan ve Üye olan arkadaşlarına Parti Rozet. taktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.