Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkan Erhan Yağlıcı, Partimize Ciddi Oranda Katılım Oluyor

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkan Erhan Yağlıcı, Partimize Ciddi Oranda Katılım Oluyor
19.04.2022
110
A+
A-

Başkan Erhan Yağlıcı, İYİ Partiye Ciddi Oranda Katılım Oluyor

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı, Partimize Ciddi Bir Anlamda Teveccüh ve Katılım  Var. Özellikle Malatya’lılar Partimize Yoğun İlgi Gösteriyor Dedi.

İYİ Parti Battalgazi ilçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Göhçehan Avcı, Çağrı Dağdeviren, Nagihan Karademir, Merve Leblebici, Eren Yalçınoğlu, Serap Taşçı , İYİ Parti Malatya İl Başkan Yardımcıları Muhittin Tuhan ve İYİ Parti Malatya İl Teşkilatı Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Derin ile birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğine ziyaret gerçekleştirildi.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı; Göreve gelmemizin   üzerinden  kısa  bir  zaman  geçmesine  rağmen kısa  zamanda  üye  sayımızı artırdık. Şu  ana  kadar üye  sayımızı  1500 kişiye  çıkarttık. Saha çalışmalarımız tüm  hızıyla  devam ediyor. Bir  çok Mahallede temsilcilerimizi  atadık. Tabi ki bizden önceki arkadaşlarımızda Partimize  teşkilatımıza  ciddi  emekler   verdiler. Şahsım olarak “Daha önce partimizde görev yapan arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Buralar  hizmet  kapısıdır. Dün arkadaşlarımız vardı  bugün  biz  varız  yarın  başka  bir  yol arkadaşımız  olacak  görevi  onlara  bizlerde   devredeceğiz.  Önemli  olan  bulunduğumuz  yerin  hakkını vermektir.

İYİ Parti Battalgazi  İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı, Dışardan gözlemlediğimiz kadarıyla partimize olan ilgi ve alaka yüksek oranda. Çünkü artık herkes ekonomik sıkıntıyla boğuşuyor. Bu sıkıntıların üstesinden gelecek olan partiyi İYİ Parti olarak görüyorlar. Genel Başkanımız Meral Akşener’in söylemleri vatandaşı Partimize daha çok yaklaştırıyor. Ülkenin dümenine İYİ’ler geçecek ve İYİ Parti iktidarlarında ülke refaha erecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın”

Halkın korku duvarlarını yıkmaya başladığını belirterek kadınların ve Gençlerin İYİ Partiye olan ilgilerinin her geçen gün arttığını kaydeden Yağlıcı, tüm vatandaşları İYİ Parti çatısı altında toplanmaya davet etti.

Anadolu Basın Birliği Derneği Başkanı Zeki Dağ , İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyelerine  başarılar  dileyerek , Hangi  siyasi  parti  olursa  olsun derdi Türkiye’nin Bütünlüğü , Vatan , Millet , Bayrak ve İslam olan tüm  partilere  başarılar  diliyorum  sizlere de  çıktığınız  bu  yolda  tekrar  şahsım  ve  yönetim  kurulum adına  başarılar  diliyorum..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.