Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına Abdulvahap Erhan Yağlıcı Atandı

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına Abdulvahap Erhan Yağlıcı Atandı
09.03.2022
164
A+
A-

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına Abdulvahap Erhan Yağlıcı Atandı

Malatya’nın Yakından Tanıdığı İş ve Siyaset İnsanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı İYİ Parti Battalgazi  İlçe Başkanı Olarak Atandı.

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Görevi Genel Merkez Tarafından Kendisine tebliğ edilen İl Başkanı Hakan Yılmaz, Malatya İl Teşkilatı  ve İlçe Teşkilatlarında Malatya’nın sevilen sayılan kanaat  önderlerini ve  mesleklerinde  ve  işlerinde başarılı olan bir çok  önemli ve güçlü isimleri kadrosuna dahil ederek iktidar  yürüyüşüne emin adımlarla  ilerliyor.

Kısa bir  zaman  önce Malatya  Yeşilyurt Merkez  İlçe Başkanlığına  Malatya’nın çok iyi tanıdığı geçmişiyle örnek isimlerinden Serdar Yıldız’ın İlçe Başkanı olarak atanmasından sonra yine Malatya’nın sevilen sayılan iş ve  siyaset  insanıAbdulvahap Erhan Yağlıcı Genel Merkez tarafından İYİ Parti Battalgazi  İlçe Başkanı olarak atandı.

İYİ Parti Battalgazi  ilçe Başkanı olarak atanan  Abdulvahap Erhan Yağlıcı  mazbatasını İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz’ın elinden  alarak  göreve resmen  başladı.

Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Çok kısa  bir  zaman  önce Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Meral Akşener’in  oluru ile  Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın’ın imzasıyla görev  ben  ve  yol arkadaşlarıma  tebliğ edildi. Ben  ve ekibim İYİ Parti’yi  çok  kısa  bir  zaman  içerisinde  toparlayarak  Malatya’nın bir birinden  kıymetli , kanaat önderi, İş  İnsanları , akademisyenler ve  kendi alanlarında  başarılı  Malatya’da  her  zaman   kabul  görmüş  insanlarıyla  Her Şey Malatya ve Türkiye İçin İYİ olacak sloganıyla  İYİ insanlarla  İYİ bir yola  çıktık. Rabbim  bizi  bu yolda  inşallah  mahcup etmez.  Yol  ve  Dava arkadaşlarımla  çıktığımız  bu  yol Türk Milletinin yeniden Diriliş yolu  olacaktır dedi.

Başkan Hakan Yılmaz,  bir  kaç  gün önce Yeşilyurt İlçe  Başkanı olarak Kardeşimiz, Yol arkadaşımız Serdar Yıldız’ın mazbatasını  taktim etmiştik. Şimdide Diğer  Büyük Merkez İlçemiz Battalgazi İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine getirdiğimiz Abdulvahap Erhan Yağlıcı  kardeşimizin Mazbatasını  kendisine  taktim ettik. Allah Başkanımızı ve ekibini çıktıkları bu yolda  Allah İnşallah muvaffak  ve  muzaffer kılar diyerek Battalgazi İlçe Başkanlığı mazbatasını takdim edip başarılar diledi.

İYİ Parti Battalgazi  İlçe Başkanlığı görevine atanan  ve mazbatasını alan Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı, Allah bizi  çıktığımız  bu yolda hep İYİ insanlarla İYİ günlerle  karşılaştırsın. Partimizin ismi gibi hep  bir  birinden İYİ yol  ve Dava arkadaşlarımla teşkilatımızı kurup en  kısa  zamanda sahalara  ineceğiz. Bundan sonra bu  cefakar ve  kadir  Şinas milletimizi yalnız bırakmayarak  onlarla  yoldaş , sırdaş ve  kader  arkadaşı  olacağız.  Milletimizin  derdiyle dertlenip onların  sorunlarıyla  sıkıntılarıyla  yakından  ilgileneceğiz.

İYİ Parti Battalgazi  İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı, Başta  bu  görevi bizlere  layık  gören Türkiye’nin  Kurtuluş  umudu Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiye , Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın Beye ve İYİ Parti Malatya İl Başkanım Hakan Yılmaz ve ekibine  şahsım  ve  yol arkadaşlarım adına  çok teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı, İYİ Parti Çatısı Altında Çıktığımız Bu İYİ’lik Yolu  İnşallah  Başta Battalgazi’miz, Malatya’mız  , Ülkemiz  Dünya Mazlumları ve Tüm Türk Dünyası İçin Hayırlı Olur  ve İYİ olur diyerek  sözlerini tamamladı.

Fotoğraf ; İYİ Parti Battalgazi  İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı’nın Görev Tebliğ Mazbatası

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.