Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İYİ Parti Gençlik Kolları Toplantısında MALATYA  Ayrıntılı  Ele Alındı

İYİ Parti Gençlik Kolları Toplantısında MALATYA  Ayrıntılı  Ele Alındı
11.04.2022
235
A+
A-

AKŞENER GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLARINI DİNLEDİ…

Toplantıda MALATYA  Ayrıntılı  Ele Alındı…

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 81 ilin Gençlik Kolları il başkanlarıyla Ankara’da bir araya geldi.

Malatya’dan katılım sağlayan İyi Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Seyfullah Topaloğlu Malatya gençliğinin sorunlarını İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e iletti.

81 ilden gelen İyi Parti Gençlik Kolları İl başkanlarıyla istişareli toplantı gerçekleştiren Genel Başkan Meral Akşener” Bugün Gençler İçin Gençlerle Beraber’in 2’nci buluşmasındaydık. Yine onlar anlattı, ben de dinledim. Beni besleyen düşünceleri, hikâyeleri ve muhteşem enerjileri için her birine teşekkür ediyorum. Dertlerini dinlemeye, seslerini duyurmaya devam edeceğim” dedi.

Malatya’dan Ankara’daki istişareli toplantıya katılan İyi Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Seyfullah Topaloğlu” İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanları, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başkanlığında Ankara’da toplandık. Malatya’nın yerel sorunlarını ve Gençliğinin sorunları toplantıda dile getirdik.

Malatya Gençliğinin spor ve sanatsal faaliyetlerine olan ilgisini ve bu alanda kendini geliştirebilecek potansiyeli olduğunu Sayın Genel Başkanımız Liderimiz Meral Akşener’e iletme fırsatı bulduk.

Ancak Malatya’da bu konuda altyapısının yetersiz olduğunu belirttik. Sorunların sadece İyi parti iktidarında çözüme kavuşabileceğini kentin Merkez Kent başlığı ile bölgede güçleneceğini, Şehrin yerel dinamiklerini hayata geçirterek Tarım ve Sanayi sektörlerinin daha da ön plana geçeceğini aktardık.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.