Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz Hasar Tespiti Ne Oldu ?

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz  Hasar Tespiti Ne Oldu ?
10.05.2022
157
A+
A-

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, kayısı da büyük zararlara yol açan zirai don olayının hasar tesbiti ile ilgili açıklama yapılmamasından endişe duyduklarını söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz  ” Hasar tespiti ne oldu ? ”

Çeşitli zamanlarda meydana gelen ve kayısı da büyük zararlara yol açan zirai don olayının ardından başlatılan hasar tespiti çalışmaları tam bir muammaya döndü.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, hasar tespiti ile ilgili açıklama yapılmamasından endişe duyduklarını söyledi.  Yılmaz, ” Kayısı üreticilerimiz  maalesef ürünlerinin önemli bir bölümünü kaybetti. Biz aynı gün hasar tespitinin hemen yapılmasını ve üreticilerimizin zararlarının karşılanmasını istemiştik. Aradan geçen onca zamana rağmen hiç bir açıklama yapılmadı. Biz konunun takipçisi olacağımızı söylemiştik.

Borç – harç ederek, ilaç, gübre,  mazot alarak ‘Belki bu yıl 3-5 kuruş kazanırız ‘ diyen üreticilerimiz yaşadıkları olayla umudunu tamamen yitirdi. Hiç olmasa zararının karşılanmasını bekliyoruz.

Üreticilerimizin sorun ve sıkıntılarını her platformda gündeme getirmeye devam edeceğiz. Üreticilerimizin haklarının sonununa kadar takipçisi olacağız ” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.