Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Malatya’nın Etnik ve Kültürel Bütünlüğü Çok Önemli

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Malatya’nın Etnik ve Kültürel Bütünlüğü Çok Önemli
02.03.2022
135
A+
A-

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz ve Beraberindeki Teşkilat Yöneticileri Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan’ı Ziyaret Etti.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz  “ Bizim inancımıza göre insanlar, dil, din, ırk, mezhep ayrımına tabii tutulamaz. Bizim için kırmızı çizgi, vatanımız, bayrağımız, Atatürk’ümüz, misak-ı milli sınırlarımızdır dedi.

İYİ Parti hızlı başladı..

Hakan Yılmaz’ın İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler aralıksız sürüyor.

İl Başkanı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir grup, Cem Vakfı Malatya Şube başkanı Eşref Doğan’ı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Hakan Yılmaz, parti çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek, “ Bizim inancımıza göre insanlar, dil, din, ırk, mezhep ayrımına tabii tutulamaz. Bizim için kırmızı çizgi, vatanımız, bayrağımız, Atatürk’ümüz, misak-ı milli sınırlarımız. Vatan hainleri ile hiçbir noktada buluşmayız. Onun dışında herkes ile oturup konuşuruz. Biz Cem Vakfı’nı, demokrasimiz için çok önemli görüyoruz. O açıdan ilk ziyaretimizi size yaptık. İlginize ve gösterdiğiniz misafirperverliğe çok teşekkür ederiz” dedi.

Cem Vakfı Malatya Şube başkanı Eşref Doğan’da, İYİ Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “ Bizim için ziyaretiniz çok kıymetli. Toplumun huzur içinde, birlik ve beraberliğini sağlamamız gerekiyor. Laik ve demokratik cumhuriyet, bizim vaz geçilmezimizdir “ şeklinde konuştu.

Daha sonra Eşref Doğan, birlik ve beraberlik için dua etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Eşref Doğan,  yeni bir bina için çalışmalara başladıklarını söyledi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.