DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz’ın 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz’ın 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı
22.04.2022
66
A+
A-

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz yazlı bir açıklama yaparak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutladı.

Hakan Yılmaz TBMM’nin 102 kuruluş yıl dönümü nedeni ile yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.


“Cumhuriyetimizin En önemli kurumlarından biri olan TBMM bundan tam 102 yıl önce kurtuluş savaşımızı kazanan, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından açıldı.

Dünyada tek çocuk bayramı olan ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Böylelikle çocuklara en büyük armağan olmuştur. Demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin Sarsılmaz kalesi olan TBMM son dönemlerde, işlevsiz hale getirilmesi için bir takım oyunlar oynanmaktadır, milletin iradesinin Ülkenin yönetimine tam yansıması için TBMM’nin daha da güçlendirilmesi ve Milletin gür sesinin yükselmesi için İYİ Parti iktidarında daha da güçlü bir meclisi oluşturmak bizim en büyük hedef ve arzumuzdur.

Aziz kahramanlarımızın, kanları ile kurdukları bu Ülke emperyalistlerin oyuncağı olmayacaktır. Bu vesile ile, bize Cumhuriyeti, Demokrasiyi, TBMM yi armağan eden ve bu günü geleceğin teminatı olarak gördüğü, geleceğin kahramanı Çocuklara armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor ve bu bayramın çocuklarımıza kutlu olmasını temenni ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.