Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı , Koca Bir Takımı ve Şehri İhtiraslarına Kurban Ettiler

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı , Koca Bir Takımı ve Şehri İhtiraslarına Kurban Ettiler
20.02.2022
156
A+
A-

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Koca Bir Şehri ve Koca Bir Spor Kulübünü Masalarına Meze Yaptılar. 

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Tarafından Yeni Malatyaspor’un Gidişatı İle İlgili Basın Açıklaması Yapıldı.

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Tarafından Yapılan Basın Açıklaması Şöyle; 

Bir avuç muhteris ve üstelik eşi ve benzerine az rastlanır cinsten muhteris, koca bir şehri ve koca bir spor kulübünü masalarına meze yaptılar. Göz göre göre yeni Malatyaspor eller arasında kayarken, Yeni Malatyapor ile birlikte Malatyanın bizatihi kendisi de küme düşerken bile masalarında ki sarhoş hallerinin her türlü tiksinti halini koca şehre aksettirmekten imtina dahi etmediler.

Şehir bir taraftan biz bir taraftan feveran edip dururken, gelinen boyuta ve mevcut trajik tabloya aylar evvel dikkat çekerken bile sarhoşluktan ayılma fırsatı bulamayan bir avuç muhteris, kendi nefis ve arzularına neleri kurban verdiklerinin farkında bile değillerdi.

Koca bir şehri ve o şehrin spor kulübünü asansör kulüp ve şehir durumuna düşürenlerin utanması, haya ve hicap duyması zaten olasılıklar arasında bile değildir. Bizim amacımız, sancımız, derdimiz ve davamız, şehrimizin kendisine yakışan konum, lig ve statüde olması ve bu statüyü de karakteristik bir özelliği gibi tüm üleye hissettirmekle beraber konumunda çakılı durmasıdır.

Yeni dediler, eski dediler, bilmem ne dediler ve Efsane Malatyaspor’dan intikam alır gibi nefislerine göre bir yeni (!) dizayn ettiler. Koca şehri ihtiraslarına kurban ederken, parsel parsel paylaşırken, kulübün içine ve hatta sahaya, alım ve satıma kadar müdahil olurken bile tek amaçları ihtiraslarına birkaç çentik daha atmaktan başka bir şey değildi.

Geldik mi yıllardır uyardığımız, ikaz ettiğimiz, çırpındığımız, feveran ettiğimiz ama dikkate alınmayarak geri dönüşü olmayan düşüşün tam orta yerine ? Yandı gülüm keten helva ; yani ehline, layık olanına teslim edilmemiş bir şehrin, bir spor kulübünü ve her ikisinin dününün, bugününün ve geleceğinin nasıl heba edildiğini, nasıl yalan ve talan edildiğini içimiz yana yıkıla şahitlik edişimizin utancını yaşamaktayız.

Bu şehir, bu kulüp ve sakinlerinin hovardaca harcayacak bir saniyesi dahi kalmamıştır. Şehri, kulübünü, sahip olduğu bütün değerlerini ve sakinlerini bu muhterislerden, bu haramzadelerden, bu kifayetsiz, ehliyetsiz ve liyakat ile mesafeli yetersizlerden kurtarmanın ve ivedilikle yeniden yapılanmasının vakti gelmiş ve geçmektedir.

Bu anlamda İYİ Parti ve Malatya İl Başkanlığı olarak her türlü sorumluluğu üstlenmekten, elimizle birlikte gövdemize varıncaya kadar taşın altına koymaktan; bilgi, fikir ve bilim üretmekten yana hem istekli, hem yeterli ve hemde hazır şekilde beklemekteyiz.
Sıra sende Malatyam…!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.