Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

 İYİ  Parti Malatya İl Başkanlığına İş İnsanı ve Siyaset Adamı Hakan Yılmaz  Atandı

 İYİ  Parti Malatya İl Başkanlığına İş İnsanı ve Siyaset Adamı Hakan Yılmaz  Atandı
08.02.2022
178
A+
A-

İYİ  Parti Malatya İl Başkanlığı Hakan Yılmaz’a Emanet

İYİ  Parti Malatya İl Başkanlığı Görevine  Malatya’nın Sevilen İş İnsanı ve Siyaset Adamı Hakan Yılmaz  Atandı

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş’ın Genel Merkez tarafından görevinden alınmasından sonra yerine Malatya’nın Sevilen İş ve Siyaset Adamı Hakan Yılmaz İYİ Parti Malatya İl Başkanı olarak atandı.

İyi Parti Malatya İl Başkanı olarak atanan Hakan Yılmaz Ankara’ya giderek  görev  mazbatasını Teşkilat Başkanı Koray Aydın tarafından aldı.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Olarak Atanan Hakan Yılmaz Kimdir ?

1966 da Malatya da  doğudu. İlk orta ve lise eğitimini Malatya’da tamamladı.

1989 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinden  mühendis olarak mezun oldu.

1989 –  1991 yılında yedek subay olarak Şırnak’ta  Vatani görevine başladı ve görevini burada tamamladı.

1992 -1995 yıllarında Malatya Belediyesinde mühendis ve müdür olarak çeşitli birimlerde görev yaptı.

1996 yılında Tarım Bakanlığı’na geçtim Malatya, Burdur, İstanbul İllerinde Şube Müdürü ve işletme müdürü seviyelerinde görev yaptı.

2004 yılında Malatya Belediyesinde Park ve Bahçeler Müdürü olarak göreve başladı, daha sonra çeşitli birimlerde müdürlük yöneticilik ve başkan danışmanı olarak görev yaptı.

Malatya Ülkü Ocaklarında yönetim kurulu üyeliği, Battalgazi Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Ülkücü teknik elemanlar Derneği başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

7 Haziran 2015 milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden ikinci sırada Malatya milletvekili adayı gösterildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden emekli olan Hakan Yılmaz  halen Malatya’da serbest Mühendislik ve çiftçilik yapmaktadır.

Yeni Başkan Hakan Yılmaz Evli ve 4 çocuk babası.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.