Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı, Yeşilyurt’lunun Hakkını Söke Söke Alırım

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı, Yeşilyurt’lunun Hakkını Söke Söke Alırım
15.03.2024
16
A+
A-

Anakara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, Ankara Arguvanlılar Derneği Başkanı Asım Aydoğdu  ile Şehir Plancısı Seydihan Çamur İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı’yı ziyaret etti. 

HELVACI; “YEŞİLYURT’UN HAKKINA KARŞI ÇIKAN OLURSA  SÖKE SÖKE ALIRIM”

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müsteşarı Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı genç seçmenlerle bir araya gelerek İYİ Belediyecilik politikaları kapsamında gençlere yönelik projelerini değerlendirdi. 


Helvacı, gençlerle eğitim ve kariyer yaşamına dair bilgiler paylaşırken deprem sonrası yeniden dönüşüm sürecinde gençleri önceleyen projeler hazırladıklarına değinerek “Ülkemizin kurucusu Atatürk’ümüzün dediği gibi tüm umudumuz gençlikte. Şehrimizi yeniden düzenlerken ana mottomuz gençler olacak. Çünkü bundan sonraki şehir kültürünü gençlerimiz belirleyecek ve yaşatacaktır.” Dedi.


Çeşitli kafe ve restoranlarda gezerek genç seçmenin yerel seçim sürecindeki beklenti ve sorunlarını dinleyen Helvacı kendisine sorulan bir soru üzerine “Ben Yeşilyurt’un hakkı olan bir konu varsa da onu karşı çıkan olursa da söke söke alırım diye resti de çektim.” Dedi. Bir başka vatandaşın “Keşke üç belediyeyi de üç farklı parti kazansa” şeklindeki yorumuna ise “Keşke İnşallah” diyerek seçimlerden farklı bir sonucun çıkmasını umduğunu dile gertirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.