Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Kamil Göksu, Biz Kimsenin Adamı Değil Malatya’nın Adamı ve Malatya Sevdalısıyız

Kamil Göksu, Biz Kimsenin Adamı Değil Malatya’nın Adamı ve Malatya Sevdalısıyız
22.05.2022
98
A+
A-

Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkan Adayı Kamil Göksu, Biz Hiç Kimsenin Adamı Değiliz. Bu Yiğidi Düştüğü Yerden Kaldırıp Hak Ettiği Süper Lig’e Yeniden Taşıyacağız.

Yeni Malatyaspor kongresinde başkan olarak adaylığını daha öncesinden  açıklayan Kamil Göksu Bir Anemon Otelde  Malatya’da  görev  yapan  yerel  ve  ulusal   medya temsilcileri ile  bir araya geldi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkan Adayı Kamil Göksu, düzenlemiş olduğu kahvaltılı basın toplantısında Yeni Malatyaspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Basın  mensupları  ile   bir  araya  gelen Başkan adayı  Kamil Göksu, şu anda kulüpte Denetleme Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek,  ‘ Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’in desteğiyle aday olduğu’ iddialarını sert bir dille  red  ederek   böyle  bir  şeyin  söz  konusu  olmadığını Kendisininde  Yeni Malatyaspor’da  uzun  yıllar  görev aldığını  gidişatın  çok  kötü  olduğunu  gördüğü  için Kulüp  Başkanlığına  aday  olduğunu  açıkladı.

Konuşmasının başında Yeni Malatyaspor’u düştüğü  yerden ayağa kaldırmak için ve yeniden Süper Lige çıkartmak için hedef belirlediklerini ifade eden Göksu; “Yeni Malatyaspor’u tüm halkımızla yönetmeye talibiz. Asla ve asla şüpheye, şaibeye fırsat vermeyecek ve herkese karşı şeffaf olacağız. Oluşturduğumuz bütçe ile, hali hazırda yapmış olduğumuz sponsor görüşmeleriyle mali yönden zor günler geçiren kulübümüzü düze çıkaracak planlamaların hepsini tamamlamış bulunmaktayız. Kulübün her kaleminde borç olması hepimizi karamsarlığa sürükleyebilir  ancak mazbatamızı aldığımız günden itibaren sürdürülebilirliğini kaybetmiş olan kulübümüze sağlayacağımız maddi kaynaklar ile takımımızı tekrar mali yönden sürdürülebilir hale getireceğiz’ diyerek takımı yeniden süper lig’e çıkaracaklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor kulübü başkan adayı Kamil Göksu, daha önce açıkladığı adaylığının devam ettiğini, nasip olursa seçimli genel kurulda seçime gireceklerini belirtti.

Göksu, Adil Gevrek ile birlikte hareket etmediğinin altını çizdi. Yeni Malatyaspor’un mali tablosunun nasıl olduğunu bilmediklerini ama seçildikleri taktirde bu mali tablonun ödenebilir duruma getireceklerini belirtti.8 yıllık süreçte herkes gibi kendisinin de kulüp başkanı Adil Gevrek’e destek verdiğini ancak gelinen süreçte Adil Gevrek’in yanında, sağında, solunda değil karşısında olacağını söyledi. Bütçelerinin 80 ila 90 milyon civarında olduğunu belirten Göksu, ‘Göreve geldiğimizde, Tetteh ve Mustafa Eskihellaç’ın takımda kalması için Adil Gevrek’in cebinden ödediği parayı Gevrek’e geri vereceğiz’ dedi.

” Biz yönetime gelirsek, güvenilir, hesap veren ve şeffaflık ile geleceğiz. Malatya kulübün borcunu, alacağını bilecek. Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi belediye başkanı Osman Güder, TSO Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu ile görüştük. Yönetim kurulumuza isim önerebileceklerini söyledik. Olumlu görüşmeler yaptık” dedi.

Başkan Adayı Kamil Göksu, kendi bütçelerinin 65-70 milyon olduğunu, bunun yanın da 20 milyon sponsor anlaşmalarının hazır olduğunu söyledi.

8 yıllık süreçte herkes gibi kendisinin de Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’e destek verdiğini kaydeden Göksu, artık Gevrek’in karşısında olduğuna işaret ederek; “Sizler gibi bende 8 sene Adil Gevrek başkanın arkasında oldum, destek verdim. ‘ Adil Gevrek destekli aday olduğum’ noktasında bir kamuoyu oluşması da gayet doğal. Bu süreçte acımasızca eleştirildim. Beni eleştiren arkadaşlara da hak veriyorum, saygıyla karşılıyorum. 2.Lig’den alıp 1.Lig’e çıkarırken, Kamil Göksu olarak bende destek verdim. Taraftarlar gibi bende destek verdim, yanında oldum. 1.Lig’den Süper Lig’e çıkarırken, bu şehir bütün dinamikleriyle destek vermedi mi? bu şehir başarıları birlikte yaşamadı mı? Süper Lig’de başarılı olup Avrupa’ya giderken bu şehir destek vermedi mi? Bende destek verdim, yanında oldum. Karşısında mı olmam gerekiyordu?” dedi.

Göksu, gelinen süreçte herkesten daha fazla üzüntü yaşadığını ifade ederek, şunları söyledi: “Bu kadar emek, katkı ve destek vermemize rağmen takımımız küme düşürülmüştür. Takımımız mali olarak bir dar boğaza girmiştir. Burada yönetimsel hataların olduğunu hepiniz gibi bende gördüm. Bu süreçte elbette ki benden destek beklemeyin. Bende sizler gibi Adil Gevrek’in yanında değil karşısındayım. Bu hataları gördük ve bende yönetime talip oldum.”

Mali olarak takımın iyi yönetilmediğini ifade eden Göksu; “Beni arayıp, “Takım küme düştü, bundan büyük mutluluk olabilir mi?” diyenler var. İki dünya lideri çıkarmış şehir bu hale geldi. Yeni Malatyaspor’umuzun başarısına sevinecek, başarısızlığına üzülecek bir yapı oluşturmak istiyoruz. Ağlayacak, üzülecek ama ben şehirde bunu göremedim” diye konuştu.

Göksu, mali olarak takımın iyi yönetilmediğini kaydederek, Bu mali tabloların hesabını ben değil, kulüp başkanı verecek. Bu harcamaları yapan, gelirleri elde eden kulüp başkanı Adil Gevrek’tir. Kulüp başkanı herkesi tatmin eden bir açıklama yapar, delegelerde mali genel kurulda ibra eder onu bilemem. Bunları nasıl açıklayacak, haklı noktaları var mı yok mu hep beraber göreceğiz” dedi.

Kamil Göksu başkanlığında Ankara  kanadından Yönetimde  yer alacak  isimler  şöyle ; 

Kamil Göksu, Av.Habip Aktaş, Av.Harun Özbek, Av.Barış Göksu, Eski Müsteşar Ali Helvacı, TBMM baş müşaviri
Haluk Akşit, İş insanı Serkan Kocaoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.