Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Kamil Göksu, Yeni Malatyaspor Divan Kuruluna Listesini Veren Tek Başkan Adayı Oldu

Kamil Göksu, Yeni Malatyaspor Divan Kuruluna Listesini Veren Tek Başkan Adayı Oldu
14.06.2022
120
A+
A-

Kamil Göksu  Yeni Malatyaspor Divan Kuruluna Listeyi Verdi

Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkan Adayı Kamil Göksu,  26 Haziran Pazar Günü Yapılacak Seçim Öncesi Divan Kurulu Başkanlığına Liste Veren  ve Başkanlık İçin Müracaat Eden Tek İsim Oldu.

Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkan Adayı Kamil Göksu Konuyla İlgili Yazılı Bir Açıklama Yaparak Divan Kurulu Başkanlığına Yönetim Kurulu Listesini Verdiğini 26 Haziran Pazar Günü Yapılacak Seçimde Başkan Adayı Olduğunu Resmen Açıklamış Oldu.

Başkan Adayı Kamil Göksu’nun Konuyla İlgili Açıklaması Şöyle ; 

Bilindiği üzere kulübümüzün geleceğini belirlemede hayati öneme sahip olan 26 Haziran 2022 tarihinde yapılacak olan Yeni Malatyaspor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda Yeni Malatyaspor Kulübü başkan adaylığımın duyurusunu öncesinde kamuoyu ile paylaşmıştım.

Bugün gelinen noktada kulüp tüzüğümüze uygun şekilde Başkan adaylığı başvurumu resmi olarak Divan Kurulu Başkanlığı’na yapmış bulunuyorum.

Yeni Malatyaspor’umuzun geleceği için çıkmış olduğumuz bu yolda her zamankinden daha emin ve daha umutlu olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bizler kulübümüzü tekrar hak ettiği yere getirmek, düştüğü yerden kaldırmak ve verdiğim değeri kelimelere sığdıramadığım Malatya sevdamızı hep birlikte yaşamak, yaşatmak, bütün Malatya halkı ile birlikte yönetmek üzere bu göreve talip olduğumu tekrarlıyorum. Her şey Yeni Malatyaspor için. Daha önce de zikrettiğim gibi biz birlik olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey olamaz. Bunu da herkese yeniden göstereceğiz.

Görkemli, mutlu, heyecanlı günleri tekrar yaşamak için büyük bir sevda ile bağlı olduğumuz Yeni Malatyaspor Kulübümüze sahip çıkmak adına herkesi 26 Haziran 2022 tarihli Genel Kurula bekliyor, desteklerinizi talep ediyorum.
Saygılarımla….

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.