Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Karaman, Bu Davaya Gönül Vermiş Arkadaşlarımızla Adaylık Çalışmamızı Başlattık

Karaman, Bu Davaya Gönül Vermiş Arkadaşlarımızla Adaylık Çalışmamızı Başlattık
10.02.2022
211
A+
A-

BBP(Büyük Birlik Partisi ) Malatya İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Abdulvahap Karaman, ” Bu davaya gönül vermiş çalışma arkadaşlarımızla mensubu bulunduğum Büyük Birlik Partisinin Malatya İl Başkanlığı için adaylık çalışmamı başlatmış bulunmaktayım.” dedi.

 

BBP(Büyük Birlik Partisi ) Malatya İl Başkanlığına adaylığını basın mensuplarına aktaran Karaman konuşmasında;

 

“Sözlerime Merhum Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun Zulüm Azrail olsa da hep Hakk’ı tutacağım. Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir sözünü kendimize düstur edinip, Cennet Mekan Muhsin Başkanımızın bize bıraktığı ilkeler çerçevesinde bu davaya gönül vermiş çalışma arkadaşlarımızla mensubu bulunduğum Büyük Birlik Partisinin Malatya İl Başkanlığı için adaylık çalışmamı başlatmış bulunmaktayım.İnsanlık tarihinin en kadim şehirlerinden biri olan Malatyamızda Büyük Birlik Partimizi hak ettiği yere getirmek ve Milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden her platformda, sonuna kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.Bu süreçte çok güçlü bir ekip oluşturarak bu çalışmalarımıza başladık.

 

Yönetimimizde bulunan arkadaşlarımız gerçekten bu davaya gönül vermiş hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarımızdır. Siz değerli basın mensublarının önünde bu kutlu yolda beni tek bırakmayıp bana ve davamıza inandıkları için hepsine çok teşekkür ederim. Yapılacak kongremizin sonucunda delegelerimiz taktirini bizden yana kullanırlarsa çalışma arkadaşlarım ile mücadelemizi sonuna kadar güçlü bir şekilde sürdüreceğiz.” dedi.

 

Toplantıya BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Tingader Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu ekibi katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.