Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Kemal Oktay, Hekimhan Davası Şahsımın Değil Hepimizin Davasıdır

Kemal Oktay, Hekimhan Davası Şahsımın Değil Hepimizin Davasıdır
21.02.2024
49
A+
A-

Kemal Oktay, Verdiğim Mücadele Hekimhan’ın Kaderi İçindir

Yeniden Refah Partisi Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Oktay, Hekimhan için  dertlenen , Hekimhan’ın geleceği için  kafa yoran  ve  taşın altına elini  değil  gövdesini koyan  her  bir  hemşehrim  ile  yol arkadaşı  olmak Hekimhan’ı büyük bir  köy  olmaktan  kurtarmak  için mücadeleyi  omuzluyor  olmak  bizler için  makamların  en  güzeli , en  kıymetlisi ve en  şereflisidir.

Başkan Adayı Kemal Oktay, Bugün  bize  yol arkadaşı  olacak  yükümüze  omuz verecek  yeni  dava arkadaşlarım aramıza  katıldı. Kocaözü Mahallemizden Cumhuriyet Halk Partisi 9. Sıra Belediye Meclis Üyesi adayı Sayın İsmail Erol bey ve arkadaşlarının Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyeliği adaylığından istifa ederek partimize katılım sağlaması bizleri  dahada  sevindirmiş  daha  güçlü hale  getirmiştir. Kendilerine tüm  dava arkadaşlarım adına aramıza hoş geldiniz diyorum ve çıktığımız bu yolda bizlerle oldukları için kendilerine  huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Yeniden Refah Partisi Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Oktay, Hekimhan  için  çıktığımız  bu  haklı yolda  her gün her saat  kartopu  yumağı gibi  dahada büyüyor  dahada  güçlü  hale  geliyoruz. Benim ve ekibimin  niyetlerini ve  projelerini bilen dinleyen hemşehrilerimiz  her geçen gün  ben ve ekibime  inanarak güvenerek bizlerin  saflarında  yer almaya  başladılar. Biraz  öncede dediğim gibi  Kemal  Oktay ve Ekibi  bir  kartopu  yumağı  gibi  yuvarlandıkça  büyüdüğü gibi bizlerde öyle  büyümeye iri  olmaya  diri olmaya ve birlik  olmaya  başladık. Bizlere  güvenen  ve  inanan  tüm  hemşehrilerime ayrı ayrı  teşekkürlerimi  bir borç  bilirim.  Bizim davamız Hekimhan  ve Hekimhan’ın geleceği  çocuklarımızın gelecek  aydınlığıdır. Bizler Hekimhan’ı doğduğu  yerde terk etmeden  doğduğu  yerde doymaya çalışan  hekimhan  sevdalılarıyız. Bizim  sevdamız  duvarlara ve yollara asılan  pankarttaki  yazılarda  değil,  gönlümüzün ve  kanımızın son  damlasına  akkıttığımız  son  terin  damlasına kadar  irmik  irmik  işlenmiştir diyerek  tüm  katılımcılara  ve   hazırda   bulunan  vatandaşlara teşekkür etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.