Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Kırteke Aday Adaylık Resmi Başvurusunu Yaptı

Kırteke Aday Adaylık Resmi Başvurusunu Yaptı
12.11.2018
144
A+
A-

 

Yerel seçimler öncesi, AK Parti Akçadağ ilçesine belediye başkanlığı için aday adaylık resmi başvurusunu Akçadağ ilçe başkanlığında kalabalık bir partili karşısında gerçekleştirdi.

Aday adaylık başvurusunda AK Parti Akçadağ Belediye Başkan aday adayı Mustafa Kırteke, “Öncelikle son zamanlarda , malesefe üzücü olaylar yaşadık. Şehitlerimize Allah’dan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tüm Türkiye’nin başı saolsun diyorum.30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Akçadağ Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den aday adaylığımızın müracaatını gerçekleştirmek için buradayız. Akçadağ ilçemizi en üst düzeye taşıyacağımıza ben ve ekibim inandık. Ve bu inançla bu kutlu davada partimize hizmet adına yola çıktık. Şunu önemle belirtmek isterim ki, bu değerli görev bize verilirse,bizim yönetim anlayışımız adalet ve istişare olacaktır. Adalet ve istişareye dayalı ortak akılla yönetim tarzı ile hareket edeceğiz. Ayrıca aday adaylık sürecinde partimiz adına birleştirici ve herkesi kucaklayıcı bir seçim yarışı büyük önem taşımaktadır. Partimizden aday adayı olan tüm arkadaşlarımız çok kıymetli ve değerli arkadaşlarımızıdr. Bu nedenle partimizin vereceği karara sonuna kadar saygılı olacak, ve bu kutlu görev kime verilirse verilsin, partimizin kararı doğrultusunda seçimlere Akçadağ ilçemizde AK Partinin en yüksek oy oranı ile birinci çıkması için gereken çabayı göstereceğiz. Cenab-ı Allah’dan bize memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.”ifadelerini kullandı.
AK Parti Akçadağ İlçe Başkan Yardımcısı. mustafa turhan………..,”Bugün ilçemize belediye başkan aday adalığı için başvuran Mustafa Kırteke kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kutlu yürüyüşde partimize büyük teveccüh gösteren bütün adaylarımıza başarılar diliyorum.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.