Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Koç Holding A.Ş ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi Arasında İş Birliği Yapılacak

Koç Holding A.Ş ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi Arasında İş Birliği Yapılacak
23.02.2024
24
A+
A-

Koç Holding A.Ş ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.

Koç Holding A.Ş. tarafından yaptırılan Umut Kent konteyner yaşam alanındaki depremzede vatandaşlarımızı 5 Şubat 2024 tarihinde ziyarete gelen Koç Holding yetkilileri Malatya Turgut Özal Üniversitesini de ziyaret etti.

Bu ziyarette yapılan görüşmelerde Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü’nün ihtiyaç duyduğu piyanolar ve müzik ekipmanlarının temini konusu görüşüldü. Ayrıca fakülte tarafından Umut Kent konteyner yaşam alanında barınan depremzede ailelere ve çocuklarına yönelik müzik dinletileri, sanat atölyeleri ile sanat terapi faaliyetlerinin gerçekleştirilmesine yönelik iş birliği konuları da ele alındı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ve Koç Holding A.Ş. Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Dr. Fatih Kemal Ebiçlioğlu tarafından üniversitenin Müzik Bölümü’nde ihtiyaç duyulan ekipmanlarının teminine ilişkin bağışların, Arçelik A.Ş. ve Arçelik Pazarlama A.Ş. aracılığıyla, Arçelik’in tedarikçileri tarafından gerçekleştirilmesine ve Umut Kent konteyner yaşam alanındaki depremzede vatandaşlarımız için Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından Umut Kent konteyner yaşam alanında barınan depremzede ailelere ve çocuklarına yönelik müzik dinletileri, tiyatro gösterileri ve sanat atölyeleri ile sanat terapi faaliyetleri düzenlenerek sanatsal etkinlik desteğinin sağlanmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.