Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS Şartı Aranmadan Uygulamalı Sınavla 450 Personel Alımı Yapacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS Şartı Aranmadan Uygulamalı Sınavla 450 Personel Alımı Yapacak
30.09.2023
40
A+
A-

Resmi Gazete ilanıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. Toplam 450 kişi KPSS şartı aranmadan uygulamalı sınavla alım yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmadan yeni personel alımı yapılacağı açıklandı. Resmi gazete ilanı ile toplam 450 personel için başvuru kılavuzu yayımlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 Personel Alımı Başvurusu

Adaylar kariyer kapısı üzerinden e devlet şifreleri ile 15 gün içinde başvuru işlemlerini yapabilecek. E devlet girişi yapıldıktan sonra Kariyer Kapısından Kültür ve Turizm Bakanlığı işe alım ekranı üzerinden son gün 23:59 ‘a kadar başvuru işlemi online olarak devam edecek.

Çamlıça 10,09,2022
450 Personel Alımı Başvuru Şartları

Keman, viyola, viyolonsel, kontrabas, obua, flüt, fagot, korno, klarinet, trompet, trombon, tuba, piyano, vurmalı çalgılar ve arp branşları için; Resmi ve Özel Konservatuarlardan veya müzik bölümü bulunan okullardan mezun veya özel müzik öğrenimi görmüş olmak.

Koro ve Topluluklar için;

Semazen, tanbur, yaylı tanbur, yaylı ve mızraplı tanbur, kemençe, erkek ses, ney, ritim, kanun, trompet (mehter), zurna (mehter), nakkare (mehter), vokal çevgen (mehter), ney (tasavvuf), ud, ud (tasavvuf), kadın ses, erkek ses (bas), erkek ses (tenor), erkek ses (bariton), akordeon, klarinet, klasik kemençe, klavye, dombra-kopuz-tar-Şerter, keman, viyola, viyolonsel, alto kopuz, mey-zurna, kemança, kontrabas, bağlama, zurna-balaban nefesli, kaval-sipsi-nefesli, klasik/elekrogitar, bas gitar, cura, tar, klavye-gitar, ney-sipsi branşları için; en az Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü ya da konservatuarın lise bölümü veya fakülte ya da dört yıllık yüksekokul mezunu olmak veya özel müzik öğrenimi görmüş olmak.

Çok Sesli Müzik Korosu için;

Soprano, alto, tenor, bas branşları için; üniversitelerin/konservatuarların şan bölümünden mezun olmak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 Kamu Personel Alımı Başvuru Kılavuzu için TIKLAYIN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.