Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya 1.OSB İş Adamları Derneği Başkanı Akif Baştürk, Ankara Ziyaretlerini Değerlendirdi

Malatya 1.OSB İş Adamları Derneği Başkanı Akif Baştürk, Ankara Ziyaretlerini Değerlendirdi
12.12.2022
86
A+
A-

Malatya 1.OSB İş Adamları Derneği Başkanı ve 1.OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Akif Baştürk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı Ziyaretlerini Değerlendirdi. 

MALATYA 1.OSB İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Akif Baştürk, Ankara ziyareti sonrası  yaptığı  çalışmalar ve  görüşmeler  hakkında  açıklamada  bulundu.

Başkan Mehmet Akif Baştürk, bir dizi ziyaretler yapmak için gitmiş olduğumuz Ankara’da, Sayın Valimiz Hulusi ŞAHİN Beyefendi ile birlikte, Eski Gümrük ve Ticaret Bakanımız ve Malatya Millet Vekilimiz Sayın Bülent Tüfenkci’nin eşliğinde, OSB Bölgelerimizin başta kamulaştırma, Arıtma tesisinin tamamlanması, Enerji maliyetleri ve 6. Bölge Teşviklerinin uzatılması olmak üzere, bölgeye ait sorun ve sıkıntıları, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’a Dosya halinde sunduk  dedi.

Başkan  Baştürk, Sunduğumuz Dosyayayı  ve  beklentilerimizi  Sayın Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın olumlu karşılamaları, yakinen ilgi ve alakadar olmaları, Sanayimiz ve Şehrimiz adına bizi onurlandırmıştır. Bu girişimlerimiz ile, Malatya ilimize Cumhuriyetimizin 100. Yılında güçlü Türkiye vurgusu ile yatırım yapacak olan, Sanayici ve Girişimci İş İnsanlarımızın, mevcut problemlerini ortadan kaldırarak, Malatya’mızı ve Sanayimizi mevcut durumundan daha iyi yerlere getireceğiz.

Bu  ziyaret vesile ile bizden desteklerini esirgemeyen MALATYA 1.OSB İş Adamları Derneğinin Yönetimine, üyelerine, 1.OSB Yönetim Kuruluna, Sayın Valimiz Hulusi Şahin’e, Sayın Eski Gümrük ve Ticaret Bakanımız Malatya Millet Vekilimiz Bülent Tüfenkçi’ye ve yapmış olduğumuz istişareler ve görüşmeler esnasındaki vermiş olduğu tüm destekler dolayısı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, şahsım ile tüm İş İnsanlarımız ve Girişimcilerimiz adına teşekkür ederim  dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.