Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti
12.02.2022
212
A+
A-

Yeni Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut, Görevden Alındı. Yeni İl Müdürü Olarak En Son Karabük İl Müdürü Olarak Görev Yapan ve 7 Ay Önce Merkeze Çekilen Galip Sökmen Atandı.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut’un makam şoförünün karıştığı  uyuşturucu hap olayından sonra yürütülen idari soruşturmanın devam etmesi nedeniyle Kurum müdürü Bulut’un görevden alındığı iddia  edildi.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ise Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü iken 16 Temmuz 2021 tarihinde görevden alınıp merkeze çekilen Erzincan Nufüsüna kayıtlı Galip Sökmen atandı.

Yeni Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen Kimdir?

1968 yılında Erzincan Büyük Çakırman köyünde doğdu. İlkokulu Köyünde, ortaokul ve liseyi Erzincan İmam Hatip lisesinde 1987 yılında bitirdi.

1988 yılı mayıs ayında Erzincan Kemah İlçesi Oğuz Köyünde aday İmam Hatip olarak göreve başladı.

Burada 6 ay görev yaptıktan sonra Valilik onayı ile İl Müftülüğü yayınevi memurluğunda görevlendirildi. 1990 yılında Erzincan İl Müftülüğünde münhal bulunan memurluk kadrosuna naklen atandı.

Bu arada Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. 1992-93 yılları arasında askerlik görevini yaptı. Asker dönüşü İl Müftülüğünde Memur, VHKİ. olarak çalıştı.

08.05.2006 tarihinde Refahiye Müftülüğüne Şef olarak atandı. Daha sonra İl Müftülüğüne Teberrukat Saymanı olarak ataması yapıldı.

23.07.2012 tarihinde kurumlar arası geçişle Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne İl Müdür Yardımcısı olarak atandı. Yaklaşık dört yıl bu görevi sürdürmesinin ardında 20 Aralık 2016 tarihinde Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne İl Müdürü olarak görevlendirildi.

Karabük Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevde iken 16 Temmuz 2021 tarihinde görevden alınarak merkeze çekildi.  Galip Sökmen Evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.