Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bu Pazar 7 Ocak Günü Açıklanacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bu Pazar 7 Ocak Günü Açıklanacak
04.01.2024
63
A+
A-

AK Parti’de  Türkiye Geneli Belediye Başkan Adayları 2 Aşamalı Tarihte Açıklanacak.

Buna göre adayların bir kısmı 7 Ocak Pazar günü geriye kalan adaylar ise 15 Ocak Pazartesi günü açıklanacak. 

Uzun  süredir Malatya kamuoyunun merak ettiği AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Olacak Sorusunun Cevabı Bu Hafta Sonu 7 Ocak Pazar Günü Haliç Kongre ve Kültür Merkezinde Yanıt Bulacak. 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  7 Ocak Pazar günü İstanbul’da Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirecek olan  toplantıda  ilk  önce  Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını açıklayacak. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanımız bu yoğunluğunun içerisinde partimizde mesai harcayarak yerel seçime dönük olarak hazırlıklara başkanlık ediyor. Evvelki haftalarda yoğun bir mesaiyi genel merkezimizde geçirerek devam ettirmişti. Hem devlet işlerinin yanı sıra aynı zamanda da seçimlere hazırlıklarla ilgili mesaisi bu yoğunlukta devam ediyor. Şimdiye kadar birkaç aşamalı adayların değerlendirilmesi ve belirlenmesiyle ilgili birkaç aşamalı yöntem takip ettik. Birincisi teşkilatlarımızla temayül yoklaması arkasından burada cumhurbaşkanımız büyükşehirleri ve şehirleri toplayarak bu değerlendirmeleri yaptı ve bu şekilde çalışmalar devam etti. Şu an ki geldiğimiz noktada artık adayların ismi belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın ilk açıklamasını belirli bir bölümünü bu pazar 7 Ocak Pazar günü İstanbul’da Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştireceğiz. 15 Ocak’da  hem seçim beyannamemizi hem de kalan adaylarımızı Ankara’da açıklayacağız. Bunlar şehirler ve büyükşehirlerin bir kısmını kapsayacak. Böylece 2 parçalı bir takvim halinde adaylarımızın açıklanması çalışmasını gerçekleştirmiş olacağız. Cumhurbaşkanımız başkanlığında çalışmalar devam ediyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.