Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya DSİ 92. Şube Müdürlüğüne Malatya’lı İnşaat Mühendisi Mehmet Aytaç Sucu Atandı

Malatya DSİ 92. Şube Müdürlüğüne Malatya’lı İnşaat Mühendisi Mehmet Aytaç Sucu Atandı
02.02.2022
191
A+
A-

Malatya DSİ 92. Şube Müdürlüğüne atanan İnşaat Mühendisi Mehmet Aytaç Sucu görevine başladı.  Bu arada önceki Müdür Arif Tüfekci, Ankara DSİ 5. Bölge Müdürlüğü emrine tayin edildiği haber alındı.

DSİ 92. ŞUBE MÜDÜRÜ MEHMET AYTAÇ SUCU KİMDİR…?

1983 yılında Malatya doğumlu olan Mehmet Aytaç Sucu MKÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi mezunudur. 2008 yılında Malatya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde göreve başlayan M. Aytaç Sucu bu Müdürlüğün İhale Birimi Şefliğinde 2 yıl mühendis olarak görev yapmıştır.

2010 yılında Elazığ 9. Bölge Müdürlüğüne ataması yapılan M. Aytaç Sucu Etüt Plan Şube Müdürlüğü ve Elazığ 91. Şube Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi olarak 2 yıl hizmet yapmıştır.

2012 yılında Malatya 92. Şube Müdürlüğü tayini çıkmış bu birimde 10 yıldır birçok projede Kontrol Mühendisi olarak hizmet vermiş olup 2018 yılından beri de ayrıca Proje ve İnşaat Başmühendisi olarak görev almıştır.

Mevcut Şube Müdürü Arif Tüfekçi’nin Ankara DSİ 5. Bölge Müdürlüğüne tayini sonrası DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Malatya DSİ 92. Şube Müdürü olarak ataması yapılmıştır. Malatya Çarmuzulu olan Mehmet Aytaç Sucu Sıtmapınarı’nda büyüdü.

Mehmet Aytaç Sucu evli olup iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.