Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya Elektrikçiler Odası Başkanı İbrahim Halil İçen, Haksız Rekabete Müsaade Etmeyelim

Malatya Elektrikçiler Odası Başkanı İbrahim Halil İçen, Haksız Rekabete Müsaade Etmeyelim
21.10.2022
62
A+
A-

Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri istişare toplantısında bir araya geldi

Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı olan esnaf ve sanatkarlarla 2022 yılı istişare toplantısı düzenlendi.

Başkan İbrahim Halil İçen, Haksız Rekabet Yapmayalım

Bir düğün salonunda gerçekleşen istişare toplantısında konuşan Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Halil İçen, katılan üyelere teşekkür ederek, “Bugünkü toplantımızın amacı, siz değerli üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında neler yapılabilir, onların görüşülmesi, yeni uygulamalar hakkında bilgi vermek ve mesleğimizi daha iyi yerlere taşımak için sizlerden gelecek olan öneri birlikte istişare etmektir. Oda Yönetimi olarak, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında her zaman üyelerimizle istişarelerde bulunuyoruz.” dedi.

Elektrik mesleğine kayıtlı üyeleri için yeni çıkardıkları fiyat listesi hakkında üyelere bilgi veren İçen, “Tüm üyelerimizin  belirlenen fiyat listesine uymasını bekliyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımız kendi aralarında haksız rekabet yaparsa bundan en fazla zararı bizler çekeriz. Haksız rekabet yerine, birlik ve beraberlik içinde hareket edelim. Tüm üyelerimiz bizi herhangi bir sorun ve talepleri olduğunda haftanın 7 günü ve günün 24 saati arayabilirsiniz. İstişare toplantısına katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.