Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya Emlakçılar Esnaf Odası Genel Kurulunda Mevcut Başkan Ali Özgül Güven Tazeledi

Malatya Emlakçılar Esnaf Odası Genel Kurulunda Mevcut Başkan Ali Özgül Güven Tazeledi
31.01.2022
138
A+
A-

Emlakçılar Odası Başkanlığına Ali Özgül Seçildi
Malatya Emlakçılar Esnaf Odası Genel Kurulunda mevcut başkan Ali Özgül, tek liste ile gidilen seçimlerde yeniden seçilerek güven tazeledi.

Malatya Emlakçılar Esnaf Odası’nın 2022 yılı Genel Kurulu Pırlanta Otelin Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel Kurulda  mevcut Başkan Ali Özgül tek liste ile aday oldu.

Genel kurulda Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası unvanı, Malatya Emlakçılar Esnaf Odası olarak değiştirildi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf odalarımızın genel kurulları esnaf ve sanatkarımıza yakışır, Malatya’mıza yakışır bir şekilde sürdürülüyor. Gücümüzün yettiği, dilimizin döndüğü kadar esnafımızın yanındayız. Sorunlarımız var, ekonomide sıkıntılı bir süreç devam ediyor, elektrik, doğalgaz faturalar nedeniyle mağduriyetler söz konusu. Esnafımızın yaşamış olduğu tüm sorunlara ilişkin çözüm taleplerimizi her platformda dile getiriyoruz. TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken bu konuda her girişimde bulunuyor. Tüm oda başkanları olarak gece ve gündüz esnafımızın emrindeyiz. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik ruhunu yaşatmaktır. Başka gideceğimiz bir devletimiz yoktur. Cenab-ı Allah ezanı susturmasın, bayrağı indirmesin, Vatanı böldürtmesin.” diye konuştu.

Malatya Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ali Özgül, “İlk toplantıda çoğunluğu sağladığımız için, odalarına sahip çıkan tüm emlakçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genel kurulda yönetim ve denetim kurulu seçiliyor. Ancak biz oda olarak kendi üyelerimiz arasında çalışma kurulları da oluşturduk. Bu kurullar arasında Saha Çalışma Kurulu, Saha Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu da bulunuyor. Yeni dönemde de bu kurullarımız aktif olarak çalışmalarına devam edecekler. Yetki belgesi olmayan hiç kimse artık emlakçılık yapamayacaktır., Bizler kayıtlı oda üyelerimizin mağdur olmaması için bu konuda çalışmalarımızı ve bilgilendirme faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.” dedi.

Genel kurulda Emlakçılar Esnaf Odasına katkılarından dolayı MESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek, MESOB Genel sekreteri Nazmi Güneş, Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Songül Gökalp ile mesleklerinde 40 yılı aşkın süredir devam ettiren Ali Türkleri ve Haydar Çaput’a teşekkür plaketleri takdim edildi.

Odanın başkan vekili olarak görev yapan Serdar Baykal’a da hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi  verildi.

Malatya Emlakçılar Esnaf Odası Yönetim Listesi Şu İsimleden Oluştu ; 

Başkan Ali Özgül, Yönetim Kurulu Abdullah Akbudak, Abuzer Baykara, Doğan Hatun, Hüseyin Pişkin, Serdar Baykal ve Ziya Boğa getirilirken, Denetim Kuruluna da Osman Şenel, Cevdet Zafer ve Cihan Azak

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurula Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, Malatya Büyükşehir Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Ahmet Özer, Esnaf Odası Başkanları ve Oda Üyeleri katıldı.

Haber Kaynak – Burhan Karaduman

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.