DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, “Malatya Çarşısına Bir An Önce Başlanılmalı”

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, “Malatya Çarşısına Bir An Önce Başlanılmalı”
30.04.2023
53
A+
A-

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Çarşısının yapımına biran önce başlanılması gerektiğini söyledi.

Keskin depremde yıkılan Yeni Cami bölgesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Keskin, Malatya’da milletvekili adayları arasında sahayı bilmeyen isimlerin de olduğunu belirterek, “Sahayı bilmiyor, daha çarşıya inmemiş, ama adam milletvekilliğine oynuyor. Tüm partilere bir araya gelmelerini ve bu memleketi nasıl ayağa kaldıracağımı düşünmemizi söyledim. Ancak bir sonuç yoktur. Ticareti ayağa kaldıramadan memleketi ayağa kaldıramazsınız.” İfadelerini kaydetti.

Keskin şunları söyledi, “Malatya Çarşısının yapımına hemen başlanılmalı. Bir proje getirin, yerinde dönüşüm ile çarşımızı ayağa kaldıralım. Şimdi siyaset bitsin, seçim yapılsın deniliyor. Hadi siyaset bitsin, yakın zamanda sıcaklar başlayacak, bu millet nasıl durabilecek. Asbestten dolayı insanların sağlık sorunları başlayacak. Biraz kendimize gelmemiz lazım. Esnaflarımız, siyasetçiler geldimi el pençe durmasın.”

Başkan Keskin,  “Malatya’yı tozdan topraktan kurtarmak için biran önce Malatya Çarşısını ayağa kaldırmamız lazım. Siyasetçiler çıkıp şu enkaz meydanını bir gezsin.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.