Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya Şire Pazarını Bir – İki Trol ve Halay Ekibine Teslim Etmeyeceğiz

Malatya Şire Pazarını Bir – İki Trol ve Halay Ekibine Teslim Etmeyeceğiz
14.06.2022
156
A+
A-

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan  Şire Pazarına Gelen Her Muhalefet Parti Başkanı  ve Yöneticilerine Provakatif yaklaşımlarda  ve Tacizde bulunan sözde sayıları  bir  kaç  kişiyi geçmeyen Trollerin kişilerin  olumsuz  ve  ahlaksız  davranışları  şire  pazarı  esnafını  üzmektedir ve bu  hoş  olmayan  Provokatörlük Şire  Pazarı  esnafına da  mal  edilemez.  Bu  bir  kaç  kişi Malatya Şire Pazarı’nın adını  batıramaz  Türkiye’ye ve Dünya’ya rezil edemez dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, geçtiğimiz hafta sonu  Malatya ziyareti sırasında Şire Pazarı’nda bir kaç  trol  ve  provokatör bazı şahısların sözlü  saldırısına ve tepkisine  Şire Pazarı esnafı  tepki  göstererek  Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı’na giderek, kendilerinin bu olayla ilgilerinin bulunmadığını, yapılanın bilinçli  ve  sürekli  aynı  Trol  ve Provokatörler  tarafından  yapıldığını  söyleyerek tepki  gösterdiler.

Şire Pazarı Esnafları ; Şire Pazarının İsmini Kimsenin Rezil Etmeye Hakkı Yok

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığını ziyaret eden Şire Pazarı esnafları adına açıklama  yapan Mehmet Ercan, yaptığı açıklamada, “Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu’nun şire pazarı esnafını ziyareti esnasında vuku bulan provokatif olayın troller tarafından yapıldığı ve esnaflarla ilgisinin olmadığını kamuoyuna saygıyla sunarız.

Malatya Şire Pazarı esnafı olarak bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Vuku bulan olayla hiçbir ilgi ve alakamız yoktur. Yaşanan bu talihsiz olaydan dolayı Sayın Davutoğlu’nun ve Malatya’mıza teşrif eden Gelecek Partili yöneticilere üzüntülerimizi bildirmek adına Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına ziyarette bulunduk.”dedi.

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan  “Gelinen noktada halkımız maalesef feryat ediyor. Bizi bu hırsızlardan kurtarın diye feryat ediyor. Insanlar intihar ediyor. Bugün Malatya’da bir intihar vakası daha gerçekleşmek üzereyken engellendi.

Biz bu ortamda tarihi bir sorumluluk aldık ve bütün ülkeyi karış karış dolaşıyoruz. Bu çerçevede sayın Genel Başkanımızı Malatya’da ağırladık. Biz bu profilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kimse kusura bakmasın, demokrasilerde bütün yasal partiler çalışmalarını sahada yapacaktır. Trollerle kimse bir yere varamaz. Herkese teşekkür ediyorum. Hassaten Şire Pazarı esnafına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.