DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya Ticaret Borsası Seçimini Kazanan Mevcut Başkan Ramazan Özcan Güven Tazeledi

Malatya Ticaret Borsası Seçimini Kazanan Mevcut Başkan Ramazan Özcan Güven Tazeledi
02.10.2022
109
A+
A-

Malatya Ticaret Borsası Seçimlerinde  Ramazan Özcan Yeniden Başkan Seçildi

1 Ekim Cumartesi Günü Düzenlenen Malatya Ticaret Borsası Seçimlerinde Mevcut Başkan Ramazan Özcan Tüm Meslek Gurubunu Yeniden Alarak Güven Tazeledi.

Malatya Ticaret Borsası Seçimlerinde Mevcut Başkan Ramazan Özcan  İle Birlikte Diğer Aday Zafer Cahit Leventoğlu Yarıştı.

Seçimde 7 Komitenin Tamamını Alan Ramazan Özcan ve Ekibinin Listesi Diğer Aday Zafer Cahit Leventoğlu’nun Listesine Her Komitede Büyük Oy Farkı Atarak Seçimleri Kazandı.

Malatya Ticaret Borsası Seçimlerinde Mevcut Başkan Ramazan Özcan’ın Listesi 7 Komite’de Toplam 416 Oy Alırken i Diğer Aday Zafer Cahit Leventoğlu’nun Listesi İse 114 Oy Aldı.

607 Üyeli Malatya Ticaret Borsasında Toplam 530 Üye Oy Kullandı.


Ticaret Borsası Başkanı ve başkan adayı Ramazan Özcan,   “Seçimin ülkemize, ilimize, özellikle Malatya Ticaret Borsası’nda hizmet verecek olan ve bu seçimde de başarı ile çıkacak olan gruba, heyete, meclis üyelerine ve yönetim kurulu başkanına şimdiden başarılar diliyorum” dedi. Malatya için önemli hizmetler yaptıklarını ve seçildikleri takdirde hizmet etmeye kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Özcan, “Seçimlerin bir barış ve sevgi ortamında geçmesi çok önemli. Ticaret ve Sanayi Odasında hem de Ticaret Borsasında gerçekleşecek olan seçim Malatya için çok önemli. Şimdiden özellikle bize dört yıl boyunca bu kurumda hizmet vermeyi bize layık gören ve bize destek veren bütün üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bütün kamuoyunu 4 yıl boyunca yapmış olduğumuz hizmetlerde bize destek veren siyasi otoritelerimize Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, valilerimize, kamuoyu idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Çok önemli hizmetler yapma fırsatı bulduk. Bundan sonra da üyelerimiz bugün bize bir 4 yıl daha hizmet etme ve hizmet vermeyi layık görür bizi tekrar tercih ederlerse hizmetlerimize de kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

Meslek komitelerinde Ramazan Özcan ile Zafer Cahit Leventoğlu listelerinin aldığı oylar şöyle:

1.Grup       28- 4 
2.Grup       17- 5
3.Grup     23- 14
4.Grup   260- 77
5.Grup      26- 6 
6.Grup      37- 4 
7.Grup      25- 4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.