DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, Derdi Malatya Olan İle Her Zaman Yol Yürürüz

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, Derdi Malatya Olan İle Her Zaman Yol Yürürüz
10.04.2022
126
A+
A-

Başkan Sadıkoğlu’ndan Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret
Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile Beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Tarafından Yapılan Kongrede Yeniden Dernek Başkanlığına Seçilen Zeki Dağ ve Yönetim Kuruluna Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sadıkoğlu, “Gazetecilik, ilkeli, düzgün, doğru ve hakkıyla yapıldığı zaman çok önemli ve kutsal bir meslektir. Gazetecilik demek, Basın demek, insanın gözü, kulağı demektir. Bulunduğu konum itibariyle insanlar ve kamu arasında köprüdür. Bu açıdan da son derece önemsediğimiz bir meslek.” İşine hâkim, samimi ve gereken bilgi birikime sahip olan basın mensubu arkadaşlarımızı ziyarete geldik.


Başkan  Sadıkoğlu, Malatya’nın problemlerini zaman zaman bir araya gelerek konuşuyor ve istişare ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Arkadaşlarımızın samimiyetine inanıyor ve gayretlerini görüyoruz, Bizler bu önemli çalışmaları görünce gerçekten seviniyoruz.  Bu Memleket hepimizin. Topluma doğru şeyleri doğru şekilde aktarmak, toplumun düzelmesini hızlandıracak, şehrimizin büyümesi, gelişmesi, Siyasal ve Toplumsal anlamda güzel şeylerin olması bildiklerimizin samimiyeti ile gelişecektir. Sanayicisiyle, basınıyla, akademisyeniyle bizlerde dâhil herkes görevini doğru şekilde yapmalıdır. Sadıkoğlu, İnşallah hep beraber Malatya’mızı daha iyi yerlere getireceğiz. Malatya, gerçekten üreten bir şehir. Üretme kültürünün olduğu bir şehir. Bunun üzerine bir şey koymak daha kolay aslında. Birlik ve beraberliğimize önem vereceğiz. Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir olacağız. Bunu da ortak değerler etrafında, ortak akılla yapacağız. İstihdam için hep birlikte seferber olacağız’’ dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği bünyesindeki yayın organlarını taktirle takip ettiğini dile getirdi. Sadıkoğlu,” gerçek, tarafsız ve objektif haber anlayışı ile güzel çalışmalara imza atıyorsunuz, tüm çalışmalarımızda her zaman yanımızda olmuşlardır, tüm dernek üyelerine ve çalışan kardeşlerimize, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimize Ziyarete Gelen Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine Teşekkür Ederim.  Sayın  Başkanım  ve ekibi göreve  geldiklerinden  bu  güne kadar  başarılı işlere  ve projelere  imza  attılar. Özellikle İstihdam  konusunda  çok  ciddi  adımlar attılar. Bugün Malatya  organize  sanayi  bölgesinde açılan  fabrikalarda  on  binlerce  insanımıza  iş  ve aş  kapısı  açılmasına  vesile  oldular.  Bir  birinden kıymetli  firmaları  Malatya’mıza getirdiler. İnşallah  bundan  sonrada  daha  büyük işlere  imza atar  ve Malatya’mızın  bölgenin  cazibe  merkezi olması  konusunda  öncülük  edersiniz.  Başkan Dağ, Bu çalışmalarınızla Malatya insanına   çok  ciddi iş  ve aş  kapısı açmanızdan  dolayı  şahsım  ve  yönetim  kurulum adına sizlere  çok  teşekkür  ediyorum  dedi.

Konuşmaların  ardından Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu  adına Başkan Zeki Dağ , Malatya ekonomisine  kattığı  ciddi   katma değerden  ve Malatya Kayısısının hak  ettiği  yere gelmesinden dolayı  gösterdiği  üstün  gayretlerden  dolayı  Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na  bir  başarı  plaketi  taktim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.