DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya Valisi Hulusi Şahin Arapgir’de İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Hulusi Şahin Arapgir’de İncelemelerde Bulundu
22.07.2022
63
A+
A-

Vali Şahin Arapgir’de İncelemelerde Bulundu

Arapgir  Samime Aydınlar Konferans salonunda İl ve İlçe Kurum Müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile Malatya Vali Hulusi Şahin Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda ilçenin sorunları müzakere edilerek talepler, sorunlar dinlendi ve çözüm geliştirilmesi yönünde görüşler alındı.

Toplantıya Vali Hulusi Şahin, İlçe Kaymakamı Adnan Doğan, İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, kurum müdürleri, büyükşehir belediyesi yetkilileri, mahalle muhtarları ve kanaat önderleri katıldı.

İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve İlçe Kaymakamı Adnan Doğan’ın selamlama konuşmalarının ardından söz alan Vali Hulusi Şahin, sizleri dinlemeyi daha çok önemsediğim için kısa konuşacağım dedi.

Çok önemli ve tarihi değere sahip bir ilçede olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahin; “Bayramda gerçekleştirdiğim Havadan Yol Kontrol Denetiminde de özellikle dikkat ettiğim bir ilçe. Hem derli toplu hem de önemli bir coğrafya. Çok değerli insanlar yetiştirmiş, yetiştirmeye de devam eden bir yer” dedi.

Toplantının yapıldığı Samime Aydınlar Kültür Merkezi’nin pek çok ilde bile bulunmadığını söyleyen Vali Şahin, bu güzel tesisi yaptırarak ilçeye hibe eden değerli iş insanına teşekkür etti. Daire amirleri ve kurum müdürleri ile buraya gelerek Arapgir’in sorunlarını dinleyip çözmeye çalışacaklarını söyledi.

Toplantı sonrası kaymakamlık ve ilçe belediyesini ziyaret eden Vali Hulusi Şahin, ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Doğan ve Başkan Cömertoğlu’ndan kısa brifing aldı.

Arapgir ziyaretine yatırımlar ile devam eden Vali Şahin, Yeni Devlet Hastane inşaat alanını, İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat alanı ile lojman inşaatını, yeni hükümet binası inşaat alanı, bir hayırsever tarafından yaptırılan Yurt ve Hafızlık Kurs binası ve yine bir başka hayırsever tarafından Toki Bölgesinde yaptırılan Cami inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Daha sonra Vali Hulusi Şahin, 14.03.1991 tarihinde İzmir ilinde şehit olan Hv. Onb. Hasan Hüseyin Bulut’un ailesini ziyarette bulundu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.