DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya’da 3 Lira’dan Satılan Ekmek 4 Lira Oldu

Malatya’da 3 Lira’dan Satılan Ekmek 4 Lira Oldu
24.06.2022
164
A+
A-

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) tarafından alınan karar ile 24 Haziran Cuma gününden itibaren Malatya’da 200 gram pide ve somun ekmek 4 TL’den satılacak.Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Oğuzhan Sadıkoğlu, beraberinde TSO Yönetim Kurulu ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, yeni dönem görevinde başarılar dilediler. Keskin, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada ekmeğin 24 Haziran’dan itibaren ekmek 4 TL olacağını açıkladı. 

TSO Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu, Keskin’e yeni dönem görevinde başarılar dileyerek, “Biz Şevket Keskin başkanımızın şehir için önemli dinamizmi yarattığını ve esnaf camiasında etkili ve bu noktada yaptığı işlerle kamuoyunda ciddi başarılara imza attığını biliyoruz. Bundan sonrada o başarılara devam ettireceğine inancımız tam. Kendisine ‘hayırlı olsun’ diyoruz, Allah muvaffakiyetler versin. Malatya’mıza ve esnaf camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Malatya Ticaret ve sanayi Odası olarak her zaman birlikteyiz, Malatya’mız için her zaman birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Ziyaret için teşekkür eden MESOB Başkanı Keskin, “Özellikle Malatya’nın kalkınması için, Malatya’nın vizyonunun gelişmesi için en büyük mücadeleyi tüccarlarımız ve sanayicilerimiz verecektir. Bu nedenle Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Malatya için çok önemli, bizim içi çok önemli. Ticaret ve sanayi Odası ile her zaman ayrılmaz bir birlik ve beraberliğimiz var. Oğuzhan Sadıkoğlu başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum.” dedi

Keskin, “Piyasa da gerçekten büyük bir pahalılık var, bunu hiç kimse inkar edemez, bunu yukarıdakileri de inkar edemez. Burada hükümetten akaryakıt fiyatlarını mutlaka bir frenlemesi lazım. İnsanların önünü görmezi lazım. Esnaf ve sanatkarda bugün sattığını yarın alamayacak endişesi var. Bugün bir simit 4 TL. Bir ekmek halen 3 TL. Fırıncılarımız zor durumda. 24 Haziran’dan itibaren ekmek 4 TL olacak. TSO ile birlikte bu kararı uygulayacağız. Bütün iller ekmeğe zam yaptı. Fırıncı esnafımız girdilerin altından çıkamıyor, 1 torba un 400-500 TL. Yarın ne olacağını kimse bilmiyor. Temel girdiler sürekli artıyor. ” İfadelerini kaydetti.

Bu arada, Malatya ESOB tarafından alınan karar ile 24 Haziran Cuma gününden itibaren pide ve somun ekmek 200 gram 4 TL’den satılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.