Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya’da Çok Sayıda Tabanca ,Tüfek ve Mermi Yakalandı

Malatya’da Çok Sayıda Tabanca ,Tüfek ve Mermi Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Ekipler Tarafından Yapılan Kontrollerde Çok Sayıda tabanca, tüfek, kurusıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ele geçirildi. Aranan 84 Kişide son 1 Hafta İçinde yakalandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğin temini yönünde il merkezinde yapılan çalışmalarda toplam 14 tabanca, 2 tüfek, 1 kurusıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ele geçirildi.

Son bir hafta içerisinde haklarında çeşitli suçlardan yakalama emri bulunan 84 şahıs yakalandı.

Kentte meydana gelen otodan hırsızlık, işyerinden hırsızlık, İkamet Kurşunlama, Tehdit, Hakaret, Kasten Yaralama, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması ve ikametten hırsızlık olayları ile ilgili 10 şüpheli şahıs yakalandı. Şahıslardan 4’ü sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı, 1 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Narkotik polisi bu kez çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirdi

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince çiftlik uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 8 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 21 adet şarjör ele geçirildi. 2 şahıs gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikata başlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.