Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya’da Polis 14 Tabanca, 5 Tüfek, 3 Kurusıkı ve Mermi Yakaladı. Aranan 10 Kişi Tutuklandı

Malatya’da Polis 14 Tabanca, 5 Tüfek, 3 Kurusıkı ve Mermi Yakaladı. Aranan 10 Kişi Tutuklandı
19.07.2022
264
A+
A-

Malatya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Vatandaşın Huzuru  ve Güvenliği İçin İl Geneli Operasyonlarını Aralıksız Sürdürüyor.

Malatya İl Emniyeti Ekiplerince yapılan operasyonlarda 14 tabanca, 5 tüfek, 3 kurusıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ile 372 uyuşturucu hap ve 272 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Aranan 10 Kişi Yakalandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğin temini yönünde il merkezinde yapılan çalışmalarda toplam 14 tabanca, 5 tüfek, 3 kurusıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ile 372 uyuşturucu hap ve 272 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kent merkezinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı, işyeri kurşunlama olayları ile ilgili asayiş ekiplerince yakalanan 2 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Battalgazi ilçesinde çeşitli suçlardan dolayı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince yakalanan 10 şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.