Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MALATYA’DA YEREL YÖNETİMLERCE “GÜNDEM MALATYA” KONULU TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

MALATYA’DA YEREL YÖNETİMLERCE “GÜNDEM MALATYA” KONULU TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ
30.10.2021
170
A+
A-

 

 

Malatya’da bulunan siyasi partilerin Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılarının katılımıyla “GÜNDEM MALATYA, AMAÇ MALATYA” toplantısı gerçekleşti. Her ay düzenli olarak, farklı bir siyasi partinin ev sahipliğinde düzenlenmesi amaçlanan toplantının ilkinde katılım verimli oldu. Malatya’nın hoşgörülü yapısına uygun olan bu toplantı Malatya’da yaşayan vatandaşlarca olumlu karşılandı.

Malatya’ya yakışmayan olaylar dizisi, Kernek Parkında yaşanan israf, Büyükşehir İtfaiyesinde personele uygulanan baskılar, Yeşilyurt belediye binası inşaatındaki aksaklıklar,.. gibi Malatya yerelinde yaşanan ve son dönemde gündeme gelen birçok olumsuz olay değerlendirildi. Malatyamızın bu olaylar ile anılması halkımıza ve bizlere rahatsızlık vermiştir.

Malatya’nın yaşanabilir şehir olarak korunması, Malatya vizyonuna ve tarihine uygun, halkın uyum içinde yaşanabilir kent olarak anılması için görüş birliği sağlandı . Bundan sonraki süreçte Malatyamızın her türlü sorun ve sıkıntılarını “AMAÇ MALATYA” yaklaşımıyla siyaset üstü olarak ele alıp, çözüm yollarını kamuoyuyla paylaşacağız, bu sorun ve sıkıntılara çözüm üretilmesi sürecinde takipçisi olacağız.

Toplantıya davet edilen siyasi partilerden, BBP PARTİSİ Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sn. Hüseyin ÖNAL, CHP Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sn. Hayati İNCE, DEVA PARTİSİ Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sn. Deniz ŞAHİN, İYİ PARTİ Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sn. Selahaddin DAĞISTANLI, SAADET PARTİSİ Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sn. Hacı Mehmet ACAR, YENİDEN REFAH PARTİSİ Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sn. Yusuf ÇULHA katılımlarıyla gerçekleşti.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.