Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya’lı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP’den İstifa Etti

Malatya’lı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP’den İstifa Etti
26.01.2024
58
A+
A-

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP’den ayrıldığını ve 7 partinin ortak adayı olarak seçime gireceğini duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrası başlayan “değişim” süreci, 38. Olağan Kurultay’da Özgür Özel’in genel başkanlığa gelmesiyle sona erdi ancak yerel seçimlere yaklaşırken parti içinde yeni sorunlar ortaya çıktı.

“KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEDİĞİM İÇİN CEZALANDIRILIYORUZ”

İlgezdi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Kılıçdaroğlu’nu desteklediğim için cezalandırılıyoruz” dedi.

CHP’den istifa eden Battal İlgezdi’den itiraf gibi açıklamalar: Kürt ve Alevi tasfiyesi var! CHP’de kıyım yapılıyor dedi.

İlgezdi paylaşımına şu not düştü:

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin son kurultayında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler tek tek partimizden tasviye ediliyor. CHP’nin her kademesinde gece gündüz görev yapmış 40 yıllık bir partili olarak bu yaşananlar hem beni hem de milyonlarca partilimizi üzmüştür. Partimizin değerlerinin bu kadar hoyratça harcanmasına gönlüm razı değildir. Bu vesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.