Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Malatya’nın İçme Suyunda Her Hangi Bir Sıkıntı Yok. Malatya’lı Vatandaşlar Rahat Olsun

Malatya’nın İçme Suyunda Her Hangi Bir Sıkıntı Yok. Malatya’lı Vatandaşlar Rahat Olsun
05.01.2024
32
A+
A-

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert’i makamında ziyaret ederek Malatya’mızın içme suyuyla ilgili bazı konularda görüşmeler sağladı. 6 Şubat depremlerinden sonra, İçme suyuyla ilgili çıkan dedikodular nedeniyle İçme suyumuzun sıkıntılı ve yine suyun azalması durumunu (MASKİ) Genel Müdürü Sayın Mehmet Mert’le paylaştık dedi.

Başkan Zeki Dağ, Malatya içme suyumuzla ilgili her hangi bir sıkıntı olmadığını yerinde gördük. 6 Şubatta yaşanan depremlerle ilgili ve yine depremin ilk gününden bugüne kadar başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan, (MASKİ) Genel Müdürü Sayın Mehmet Mert olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte sahalarda olmuşlardır. (MASKİ) Genel Müdürü Sayın Mehmet Mert, Belediyecilik tecrübeleriyle ve yine yıllardır belediyede değişik birimlerde yöneticilik yapmış biri olarak, bugünde MASKİ Genel Müdürü olarak başarılı bir şekilde görevini en iyi bir şekilde yerine getirmektedir. (MASKİ) Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Mert, Göreve geldiği günden bugüne kadar Malatya’mızın dört tarafına başarılı bir şekilde hizmet götürerek vatandaşlarımızın takdirini kazanmış ve kazanmaya devam etmektedir.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,(MASKİ) Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Mert’in çalışmalarını takdir ediyoruz. 6 Şubatta yaşadığımız depremlerde sonra gece gündüz demeden hep sahalarda olduğunu ve yine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan Başkanımız ve tüm ekipleriyle birlikte sahalarda olmuşlar ve her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın takdirini kazanmışlardır.

Bizlerde Anadolu Basın Birliği olarak her zaman olduğu gibi bugünde Sayın Selahattin Gürkan Başkanımız ve yine Her zaman başarıdan başarıya koşan, İşini en iyi şekilde yaparak Malatya’mızın takdirini kazanan (MASKİ) Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Mert Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. 2024 Martta yapılacak yerel seçimlerinde başta Ülkemize ve yine Malatya’mıza hayırlar getirmesini yüce Allahtan diliyorum. Başkan Zeki Dağ, bizleri misafir eden (MASKİ) Genel Müdürü Sayın Mehmet Mert Başkanımıza teşekkür ediyorum. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.