Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MALDİAY YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL NACAR’DAN İNŞAAT SEKTÖRÜ ANALİZİ

MALDİAY YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL NACAR’DAN İNŞAAT SEKTÖRÜ ANALİZİ
21.06.2018
601
A+
A-

Malatya da inşaat sektörünün önde gelen firmalarından MALDİAY Yönetim kurulu başkanı İsmail NACAR sektörün geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sayın Nacar ile yaptığımız ikili görüşmede Nacar şöyle devam etti.

İnşaat firmalarının yaptıkları iletişimde ağırlıklı olarak satış odaklı olduklarını söyleyen Nacar  bunun uzun vadede inşaat şirketleri için bir risk oluşturacağını belirtti.

Rekabetin çok yoğun olduğu bu sektörde ileride daralacak talebin etkisinin daha az hissedilmesi adına markalaşmanın ve farklılaşmanın önemli olduğunu bunun ise sadece fiyat iletişimi yapmakla mümkün olmadığını ifade eden Nacar , rekabette ayrışma konusuna daha fazla eğilmeye başlayan markaların ilerde daha fazla ve daha yüksek metrekare fiyatları ile satılacağının altını çizdi.

İsmail Nacar rekabette ayrışma konusunda inşaat şirketlerine şu önerilerde bulundu:

-Sadece fiyat ve kazanç iletişimine odaklanmamak.
-Tüketiciler ile duygusal bağ kurmak adına yapılan işlerin saha araştırmaları ile desteklenmesi gerektiğini dile getiren sektörün önde gelen iş adamlarından İsmail NACAR önümüzdeki yıllarda da şimdi olduğu gibi maksimum kalite ve maksimum memnuniyet ilkeleri ile devam edeceklerini belirtti. Pazar günü yapılacak olan seçimlerin ülkemiz için çok önemli olduğunu dile getiren Nacar seçim sonuçlarının ülkemiz geleceğimiz ve Ekonomik gelişmeler noktasında belirleyici bir seçim olduğunu  söyledi Nacar ülkemiz için en hayırlı  sonucun çıkması temennisinde bulundu.

Maldiay yönetim kurulu başkanı

İsmail Nacar 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.