Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MHP Pütürge İlçe Başkanı Mustafa Aluç, İstifa Etti

MHP Pütürge İlçe Başkanı Mustafa Aluç, İstifa Etti
10.05.2022
141
A+
A-

MHP Pütürge İlçe Başkanı Mustafa Aluç, “partisinin il teşkilatı ile uyum içerisinde çalışma imkanı ve ortamı kalmaması nedeniyle görevinden istifa ettiğini” açıkladı.

Başkan Mustafa Aluç 2018 Yılından Beri Üstlenmiş Olduğum Pütürge İlçesi MHP İlçe Başkanlığı Görevini  Bugün  İtibarıyla  Bırakmış  Bulunmaktayım. Her  Zaman Görevimin Başında İlk Günden Bugüne Kadar Aynı Şevk  ve Heyecanla Tüm Yol Arkadaşlarımla Birlikte  Görev Yapmaktan Gurur  ve Onur Duydum.  Tek Gayem Bulunduğum Makamın Bir Temsil Makamı Değil Milletin Hizmetkarı  Olmanın Bilinci İçerisinde Oldum. Pütürge’min  ve Memleketimin  Menfaatleri  ve Çıkarları Ne İse O  Gaye İle Hizmet Ettim.  Fakat Malatya İl Teşkilatımla Bugünden Sonra Uyum İçerisinde Çalışma İmkanım ve Ortamım Kalmadığını Düşündüğümden Dolayı 2  Dönemdir  Yürüttüğüm Milliyetçi Hareket Partisi Pütürge İlçe Başkanlığı Görevimden Malatya MHP İl Başkanlığı İle Düştüğümüz  Fikir Ayrılığı  ve Fikir Uyuşmazlığı Yüzünden  Gördüğüm Lüzum Üzerine Kendi İsteğimle İstifa Ediyorum.

Başkan Mustafa Aluç , İş Bu Nedenler Dahilinde Görevimden Ayrılma Gerekçemi Daha Detaylı Bir Şekilde Sosyal Medya Hesabımdan; Bize Gönül Vermiş, Bize İnanmış, Bizimle Yol Yürümüş Dava Arkadaşlarım İle MHP Bayrağını Bizimle Taşımış Çok Kıymetli Ülküdaşlarımın Taktirlerine Ve Kamuyu Duyuracağım.

2018 Yılından Bugüne Kadar Benimle Birlikte Yol Yürüyen Başta Pütürge İlçe Teşkilatımın Her Bir  Kademesinde Görev Alan Ülküdaşıma, Malatya MHP Teşkilatlarında  Görevli Her  Bir  Dava ve Yol Arkadaşıma Teşekkürlerimi Arz Eder, Haklarını Helal Etmelerini Dilerim. Benden Yana Tüm Yol ve Dava Arkadaşıma , Ülküdaşıma Hakkım Helal Olsun..  Allah Her Birinin Yar ve Yardımcısı Olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.