Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MHP’li Fendoğlu; Deprem Bölgesindeki Esnafın Bağ-Kur ve SSK Pirim Borçları Ertelensin

MHP’li Fendoğlu; Deprem Bölgesindeki Esnafın Bağ-Kur ve SSK Pirim Borçları Ertelensin
22.12.2023
78
A+
A-

MHP’li Fendoğlu Deprem Bölgesindeki Esnafın  Bağ-Kur ve SSK Pirim Borçlarının Ertelenmesini Talep Etti

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu TBMM Genel Kurulu’nda siz alarak deprem bölgesindeki esnafların yeni işyerleri yapılıp teslim edilene kadar Bağ-Kur ve SSK prim borçlarının ertelenmesini istedi.

 Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde söz alarak, esnafların prim borçları ile ilgili durumu gündeme getirdi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’nun TBMM’deki Konuşması Şöyle ; 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanım, 6 Şubat depreminde deprem bölgemizde binlerce esnafımızın iş yerleri yıkıldı. Dolayısıyla iş yerleri yıkılan esnaflarımız ve çalışanları zor şartlarda, devletimiz tarafından temin edilen konteyner kentlerde ve iş yerlerinde ayakta durmaya çalışıyorlar. Özellikle küçük esnafımızın ve yanında çalışan işçilerin 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ertelenen BAĞ-KUR ve SGK prim borçlarının yeni iş yerlerinin teslimine kadar ertelenmesi bölgemizdeki küçük esnaflarımıza ve iş verenlerimize destek olacaktır. Bu konuda Bakanlığımızın bir düzenlemesi var mıdır?

Ayrıca, burada Turizm Bakanımıza, Bakan Yardımcılarımıza ve kıymetli bürokratlarına 6 Şubat depreminde Malatya’mıza yapmış olduğu katkılardan dolayı Malatyalı hemşehrilerim adına hepsine teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.