Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Millet Partisinden Vatansever Derneğine Ziyaret

Millet Partisinden Vatansever Derneğine Ziyaret
13.09.2021
146
A+
A-

 

Millet Partisi Malatya İl Başkanı Ve Genel Başkan Vekili Sait Korkut, Battalgazi İlçe Başkanı Ömer Karakuş, İl Başkan Vekili Şevket Sever, Kadın Kolları Başkanı Özlem Geçer ve İbrahim Tatlı, Heyet Olarak Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğimizi Ziyaret Ettiler.

Millet Partisi Malatya İl Başkanı Ve Genel Başkan Vekili Sait Korkut, Battalgazi İlçe Başkanı Ömer Karakuş, İl Başkan Vekili Şevket Sever, Kadın Kolları Başkanı Özlem Geçer ve İbrahim Tatlı, Heyet Olarak Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğimizi Ziyaret Ettiler.

Millet Partisi Malatya İl Başkanı Ve Genel Başkan Vekili Sait Korkut, Çalışmalarınızı yakinen takip ediyorum ve takdir ediyorum dedi. Bizler Millet Partisi olarak bugün Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Korkut, STK’lar bizim için çok önemlidir ve önem veriyoruz. Yeter ki Ülkemiz ve Malatya’mız için güzel işler yapsınlar, Bizlerde siyasiler olarak destek olalım. Millet Partisi Malatya İl Başkanı Korkut, Bizler bugün ekibimizle Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret ettik ve bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Başkan Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyarete gelen Millet Partisi Malatya İl Başkanı Ve Genel Başkan Vekili Sait Korkut, Battalgazi İlçe Başkanı Ömer Karakuş, İl Başkan Vekili Şevket Sever, Kadın Kolları Başkanı Özlem Geçer Ve İbrahim Tatlı, Heyetine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Ülkemizin birliği için hep birlikte çalışmalıyız. Bizler Ülke olarak birlik içinde olduğumuzda daha başarılı oluyoruz. Bizler Vatanseverler Derneği olarak tüm siyasi partilerimize kapılarımız açıktır ve açık olacaktır. Bizler Ülkemizin geleceği için çalışmalıyız. Bizim gidecek başka bir yerimiz yoktur ve Ülkemize mutlaka sahip çıkmalıyız. Başkan Alpaslan, Bizler Ülke olarak zor günler geçirdik ve inşallah Allah’ın izniyle bu zor günleri hep birlikte geride bırakacağız ve Ülkemiz için çalışmalıyız dedi. Özelikle Dünyada ve yine Ülkemizde yaşanan koronavirüs belasından bir an önce kurtulmalıyız. Bizler yeter ki tüm uyarılara uyalım ve aşılarımızı mutlaka yaptıralım. Alpaslan, Derneğimizi ziyaret eden Millet Partisi Malatya İl Başkanı Sait Korkut ve Ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaret sonrasından toplu fotoğraflar çekildi ve Başkan Sait Korkut, Başkan Ayşe Alpaslan’ının başarılı çalışmalarından dolayı bir plaket takdim etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Kendilerine takdim edilen piketten dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.