Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Muğla Malatyalılar Derneği, Muğla ve Ege’de Yaşayan Malatyalıları Bir Araya Getirdi

Muğla Malatyalılar Derneği, Muğla  ve Ege’de Yaşayan Malatyalıları Bir Araya Getirdi
25.05.2022
87
A+
A-

Muğla Malatyalılar Derneğinin düzenlemiş olduğu ‘Birlik ve dayanışma’ kahvaltısında Malatyalılar bir araya geldi.

Menteşe İlçesi Karabağlar Yaylasında bulunan Assos Akşamsefası Restoran’da düzenlenen kahvaltıya Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş katıldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, etkinlikte dernek başkanı Mustafa Demirhan ve Malatya’lılar ile sohbet etme imkanı buldu.

Başkan gümüş konuşmasında Malatya’lıların ilçesine ve şehrin ekonomisine ve kültürüne çok ciddi katkılar sunduğunu ve yaşadıkları şehirleri ihya ettiklerini bu anlamda kıymetli hemşirelerim Malatya’lılarla bir aramda olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Muğla Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Demirhan kahvaltıda yaptığı konuşmasında, “Değerli misafirler kıymetli hemşerilerim, sizlerle buluşmaktan bir arada olmaktan büyük onur duydum ve mutlu oldum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu etkinlikte asıl amacımız özlem gidermek ve tanışmaktır. Biz Malatya’lılar yaşadığımız her yerde öncelikle komşuluk ilişkilerini güçlü kılarak güçlü toplumların oluşmasını sağlamışızdır.

Yaşadığımız kasaba,köy, ilçe ve şehirlerin modernizasyonu gelişmesi ve ekonomisinin güçlenmesine her alanda entegrasyon sağlayarak katkıda bulunuyoruz. Malatyalılar yaşamın her alanında her zaman için liderlik vasfını taşıyarak orada ekonomiden tutunda sanayinin ve sosyal yaşamın gelişmesine ciddi katkılar sunma özelliğini taşıyan bir ruha sahiptir. Bu anlamda siz seçkin insanların geldiği şehir Malatya’mızın güzel insanlarına ve aramızda bulunan misafirlerimize sağlık mutluluk dolu güzel günler diliyorum. Daha güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle saygılar sunuyorum. Belediye Başkanımız Sayın Bahattin Gümüş e bizleri onurlandırdınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Demirhan konuşmasında ayrıca Muğla Malatyalılar Derneği olarak önümüzdeki süreçte bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.