Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Mustafa Canbay, İhya Etmediğiniz Nesil Gün Gelir İnşa Ettiğiniz Şehri, Mimariyi Yıkar

Mustafa Canbay,  İhya Etmediğiniz Nesil Gün Gelir İnşa Ettiğiniz Şehri, Mimariyi Yıkar
10.02.2022
150
A+
A-

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, şehri inşa ederken nesli de ihya etmeyi unutmayacağız. Nesli ihya etmeyi unutursanız, ihya etmediğiniz nesil gün gelir inşa ettiğiniz şehri, mimariyi yıkar dedi.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay ve Başkan Yardımcıları İlhan Yorulmazlar ve Mehmet Akif Eroğlu, Genel Kurulları tamamlanan Oda Başkanları ve Yönetim Kurulları’na hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Canbay, açıklamasında: Mimarlar Odası’nın önemine değinirken, oda çalışmalarını yakından takip ettiklerini, şehrin mimarisine katkıda bulunacak her türlü girişimi destekleyeceklerini, bu konuda görüş ve önerilerini hem oda yönetimiyle hem de kamuoyuyla paylaşmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Başkan Canbay, Medeniyetlerin nesilden nesile ulaştırabilecekleri en önemli unsurlardan birinin mimari olduğunu belirterek şehri inşa ederken nesli de ihya etmeyi unutmayacağız. Nesli ihya etmeyi unutursanız, ihya etmediğiniz nesil gün gelir inşa ettiğiniz şehri, mimariyi yıkar.” Açıklamalarında bulundu.

Ziyaret karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.