Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Nazife Özdemir, Çocuklarımızın Eğitimleri İçin Ne Gerekiyorsa Yapmaya Devam Edeceğiz

Nazife Özdemir, Çocuklarımızın Eğitimleri İçin Ne Gerekiyorsa Yapmaya Devam Edeceğiz
17.12.2023
93
A+
A-

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Genel Başkanı Nazife Özdemir, Genel Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Erdoğan ve MASTÖB Sağlık Komisyonu Başkanı  Kazım Sarıgül kısa  bir zaman önce Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürülüğüne bağlı  Erkek Yetiştirme Yurduna  MASTÖB tarafından kurulan  Bilgisayar Laboratuvarını ziyaret ederek yetkililer ve  öğrencilerle sohbet ettiler.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Başkanı Nazife Özdemir yaklaşık 3 ay  önce  Zeynep Levent Hocamızla yaptığımız bir  görüşmede  Erkek Öğrenci Yurdunun Bilgisayar Laboratuvarına ihtiyaçlarının  olduğunu  söylemesinin hemen akabinde MASTÖB ve MAKON olarak  hemen  harekete  geçerek en  kısa süre  içerisinde içerisinde  don  teknolojik  bilgisayarların , yazıcı  ve  çeşitli ekipmanlarında  olduğu Bilgisayar Laboratuvarımızı kurduk.

3 Ay  sonra  geldiğimizde  çocuklarımızı burada  ders çalışırken  eğitim alırken  görmek  gerçekten  bizleri  çok mutlu etti. Çocuklarımızı sokaktan  kurtarmanın ,  cafe  köşelerinde  kurtarmanın  mutluluğunun  tarifi yok. Bu  çocuklar  asla sahipsiz değildir. Hepsi bizim  evlatlarımız bizim  çocuklarımızdır. Biz Devlet ve Millet olarak onlara sahip çıkıp vatanına milletine faydalı  bireyler  olarak yetiştirmek zorundayız. Allah Devletimizden  ve Hayır sahibi tim Milletimizden ve İş insanlarımızdan razı  olsun. Çocuklarımızla yaptığımız sohbette bir  kaç  eksiklerinin olduğunu öğrendik. İnşallah İstanbul’a döner dönmez en kısa sürede çocuklarımızn tüm istedikleri ekipmanları yollayacağız. 

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Başkanı Nazife Özdemir, burada  bu  güzelliği gördükten sonra kendi kurumuma Malatya Sivil Toplum Örgütler Birliği ve Malatya Konfederasyonu’nun bütün yönetim kurulu arkadaşlarına ve yanımda olanlara hepsine teşekkür ediyorum. Çünkü onların bağışlarıyla Bu bilgisayar laboratuvarını kurduk.  yapabiliyoruz. Emeği geçen tüm Yönetim Kuruluma  özellikle teşekkür ediyorum. MASTÖB ve MAKON olarak her zaman Malatya’mızın ve Milletimizin yanında olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.