Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Öğretmenlerden Örnek Davranış Öğretmenlerden 30 Aileye Ramazan Kolisi Öğretmen Veli Dayanışması

Öğretmenlerden Örnek Davranış Öğretmenlerden 30 Aileye Ramazan Kolisi Öğretmen Veli Dayanışması
29.04.2021
356
A+
A-

 

MALATYA/BATTALGAZİ- Battalgazi Yatılı Bölge Ortaokulu öğretmenleri velilerini unutmadı. Mübarek Ramazan Ayı vesilesiyle hazırladıkları yardım kolilerini 30 haneye ulaştırdı.
Yardımlaşmanın ve dayanışmanın arttığı Ramazan Ayı’nda Battalgazi Yatılı Bölge Ortaokulu öğretmenleri, kendi imkanları ile hazırladıkları Ramazan kolilerini maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilerine ulaştırdı.
Tespit edilen 30 evi tek tek ziyaret eden öğretmenler, temel gıda maddelerinden oluşan erzak kolilerini, salgın tedbirlerine riayet ederek ihtiyaç sahiplerine teslim etti.
Ramazan ikliminin yardımlaşma ve dayanışmayı arttırdığını ifade eden Battalgazi Yatılı Bölge Ortaokulu Müdür V. Recep Sacu, meslektaşları ile erzak kolisi hazırlama kararı aldıklarını belirtti. İnancımızda yardımın en yakından başlayarak yapılmasının teşvik edildiğini hatırlatan Sacu, bir öğretmen olarak öğrencilerini kendilerine en yakın gördüklerini ifade etti.
Erzak kolilerinin teslimini de kendileri yapan öğretmenler, velileri ziyaret etme fırsatı bularak öğrencileri ile ilgili fikir alış verişinde de bulundu.
Çocuklarının öğretmenlerinden gelen bu desteği memnuniyet ile karşılayan veliler “Biz onlara en değerlilerimizi emanet ettik, ama onlar sadece bununla yetinmedi ve zor zamanlarımızda bizlere de sahip çıktı” değerlendirmesinde bulundu.
Battalgazi Yatılı Bölge Ortaokulu Öğretmenleri, kardeşlik, yardımseverlik ve paylaşma duygusunun en hassas yaşandığı Ramazan Ayı’nda hem paylaşma hem de çevreye duyarlı olmanın önemini bir kez daha gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.