Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Oğuzhan Önver , İnsanlığa Faydalı Olmaya ve Öncülük Etmeye Devam Edeceğiz

Oğuzhan Önver , İnsanlığa Faydalı Olmaya ve Öncülük Etmeye Devam Edeceğiz
12.12.2022
118
A+
A-

Genç Memur-Sen Malatya İl Başkanı Oğuzhan Önver , Kadim Tarihimizin Bugünkü Varisleriyiz. Genç Memur-Sen Tüm Teşkilatlarıyla Bu Hakikat Yolculuğuna Devam Edecektir Dedi.

Başkan Oğuzhan Önver’in Konu İle İlgili Açıklaması Şöyle ;   Genç Memur-Sen 10.Yaşında Genç Memur-Sen, Memur-Sen Konfederasyonunun Gençlik Teşkilatı Olarak 12.12.2012 Tarihinde Ankarada Kuruldu.

Ulusal Ve Uluslararası Arenada, Gerek Emek Hareketi Açısından Gerekse Sosyal Sorumluluk Açısından Önemli Bir Yerde Duran Memur-Sen, Ne Sıradan Bir Sendikal Hareket Ne De Sıradan Bir Sendikal Akımın Tezahürüdür. Referanslarını Kendi Dinamiklerinden Almaktadır. “Özümüz Medeniyetimizdir” Diyen Bir Emek Hareketidir.

Genç Memur-Sen Olarak Yeni Atılımları Gerçekleştirecek Birikime Ve Heyecana Sahibiz Genç Memur-Sen, İlim, İrfan, Hikmet, Aksiyon Temelinde Bir Mücadeleyi Benimseyerek, Medeniyet Ve İnsani Değerler Yönünden Kişilik Sahibi, Şahsiyetli Bir Duruşa Sahip Gençlik İçin Kurulmuştur.

“Çağı Kurtarmanın Bir Eylemidir, Çağ Dışı Görünen İlgimiz Bizim” Diyor Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan Hocamız. Dolaysıyla Genç Memur-Sen Çağa Ve Mekana Hakim, Onun İdrakinde Olan Şuurlu Bir Gençlik Teşkilatıdır. Yeni Ve Adil Bir Dünyanın Tesisi İçin İyilikleri Çoğaltmak, Kötülükleri İse Önleme Gayretinde Olacaktır.

Hakikat Yolculuğumuz Sürüyor İrfan Ehlinin Özelliği Basiret Sahibi Olmalarıdır. Bizim İrfan Mektebimizin Yarenleri ‘Kökü Mazi Gözü Ati’ Olanlardır. Ömer Seyfettin, ‘Bu Millet Âlim Değildir Ama Ariftir. Bu İrfanı Sayesinde Pek Çok Şeyi Okumuşlardan Daha İyi Sezer, Fark Eder Ve Bilir’ Der. İşte Biz Bu Necip Milletin, Kadim Tarihimizin Bugünkü Varisleriyiz. Genç Memur-Sen Tüm Teşkilatlarıyla Bu Hakikat Yolculuğuna Devam Edecektir Üstad Necip Fazıl’ın Deyimiyle ‘Kökü Ezelde Ve Dalı Ebedde Bir Sistemin, Aşkına, Vecdine, Diyalektiğine, Estetiğine, İrfanına, İdrakine Sahip Genç Memur-Senliler Olarak. ‘Kim Var’ Diye Seslenildiğinde Sağına Ve Soluna Bakmadan, ‘Ben Varım Diyerek, Dava Taşını Gediğine Koyacağımızdan Kimse Şüphe Etmesin. Bu Vesile İle Göz Bebeğimiz Genç Memur-Senin 10. Yılını Büyük Bir Gurur Ve Mutlulukla Kutluyorum, Genç Memur-Sen Mensupları Olarak; 2023’lerde, 2053’lerde, 2071’lerde Ve Daha Nice Bin Yıllarda Çanakkale Ruhunu, Yeniden Büyük Türkiye Ve Yeni Bir Dünya İdeali İle Birleştirip İnsanlığa Faydalı Olmaya, Öncülük Etmeye Devam Etme Yolunda Emin Adımlarla Yürümeye Devam Edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.