DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ölmeztoprak, “Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek”

Ölmeztoprak,  “Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek”
04.05.2023
32
A+
A-

“Hizmetlerimiz artarak devam edecek”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Kara Ölmeztoprak, Türkiye’de  AK Parti iktidarları döneminde her alanda önemli hizmetlerin yapıldığını ifade ederek, 14 Mayıs’tan sonra hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

İnanç Kara Ölmeztoprak, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını Kale ilçesinde sürdürdü.

Ölmeztoprak, Kale ilçesi ziyareti kapsamında ilk olarak Kalegöl’de kalan depremzedelerle bir araya geldi.

6 Şubat’ta ülkenin asrın afetini yaşadığını ifade eden Ölmeztoprak, hizmet ve eser siyaseti üreten AK Parti’nin bu süreçte yaptığı çalışmalarla kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Kalıcı ev ve işyerleri konusunda çalışmaların devam ettiğini dile getiren Ölmeztoprak, 14 Mayıs’tan sonrada hizmetlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü bir şekilde devam edeceğini kaydetti.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Kara Ölmeztoprak daha sonra Kale ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerinde 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin önemine dikkat çeken Ölmeztoprak, “Kale’ye yapılan hizmetler 14 Mayıs’tan sonra artarak devam edecek. 20 yıldır yükselen ivmeyi sürdüreceğiz” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.