Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

POLAT: MİLLETİN HİZMETKARI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

POLAT: MİLLETİN HİZMETKARI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
02.12.2018
153
A+
A-

AK Parti Teşkilatından Başkan Polat’a ziyaret

 

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Bülent Tüfenkci, Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve partililer katıldılar.

Önemli olan makamlar değil, Millet, Bayrak, Vatan davasıdır

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bunu her zaman ifade ediyorum. AK davada makamlar önemli değildir. Millet, bayrak, vatan davası önemlidir. Makamların temelinde millete hizmet etmek var. Biz Milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın bu güzel ve nazik ziyaretinden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın kısa sürede başarılı hizmetler ürettiğini belirten AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Başkan Polat’a teşekkür etti.

Herkes mücadele etti

AK Partinin birlik ve beraberliğin temsilcisi olduğunu belirten AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Herkes aldığı bayrağı daha yukarılara çıkarmak için mücadele etti. Bayrağı Hacı Uğur Polat Başkanımız, Ahmet Çakır’dan alarak hizmet kalitesini artırdı. Bizde 31 Marttan sonra bayrağı devralıp Malatya’yı daha çağdaş ve modern bir hale getirmek için çalışacağız” dedi.

Güzel hizmetler kazandırdı

Beş yıllık süreçte hem Yeşilyurt’a hem de Malatya’ya Hacı Uğur Polat’ın güzel hizmetler kazandırdığını belirten AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, “Büyükşehir sürecinden sonra kent merkezi iki büyük bölgeye ayrıldı. Yeşilyurt ve Battalgazi geçen beş yıllık süreçte büyük değişime uğradı. Yeşilyurt’un artan nüfusunun yanında sosyal ve kültürel anlamda büyümesi, ihtiyaçlarının doğru şekilde karşılanıp, sağlıklı büyümesi belediyecilik hizmetlerinin doğru yapılmasından kaynaklandı. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ded

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.