Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Prof. Dr. İbrahim Gezer, 11 Ay Olmuş Depremin Yaraları Sarılamadı

Prof. Dr. İbrahim Gezer, 11 Ay Olmuş Depremin Yaraları Sarılamadı
26.01.2024
53
A+
A-

İbrahim Gezer; 11 Ay Olmuş Depremin Yaraları Sarılamadı

Malatya Büyükşehir Belediye Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şehrimizdeki siyaset yapma biçimini değiştireceğiz Kamu kaynağıyla kişisel reklam dönemi son bulacak. Bu şehirde siyasette kalmanın yolu şark kurnazlığından, tribünlere oynamaktan ya da Ankara’ya selam yollamaktan değil, liyakat, ehliyet, emek ve çalışmadan geçecek…

Malatya Büyükşehir Belediye Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Ankara Çarşısı, Eski Köy Garajı ve İnönü Caddesi Esnaflarını ziyaret etti.

Ziyaret çalışmalarında yoğun ilgi Gezer’e memnuniyetsizlik hat safhada, sessiz bir dip dalga var. Malatya değişimin arifesinde 31 Mart seçimleri büyük sürprizlere gebe şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

DEPREMİN YARALARI SARILAMIYOR.

Ziyaret çalışmalarında esnafların dertli olduğunu, şehir ekonomisinin çökme noktasına geldiğini, ekonomik politikaların etkili bir şekilde sahaya sürülemediğini, bu şekilde devam edilirse çok insanın canı yanacağını, ve şehrin toparlama süresi beklenenden çok daha üzerinde bir zaman diliminde gerçekleşeceğini ifade etti.

Zümrüdü ANKA Malatya Projesi (Yüzyılın Projesi) ile şehrin ekonomisini canlandıracağız.

1980’lerin ortasına kadar Türkiye’nin gerisinde olan G. Kore’yi bugün Türkiye’yi 4’e katlar hale getiren, 25 yıl öncesine kadar balıkçılık ve inci ticaretiyle hayata tutunmaya çalışan çöller ülkesi Katar’ı bugün dünyanın en zengin ülkesi yapan, bir zamanların bataklıklar ülkesi Finlandiya’yı eğitimci ve akademisyen Snelman öncülüğünde kısa sürede Beyaz Zambaklar Ülkesine dönüştüren, baklava ve kebap şehri Gaziantep’i bir sanayi, ticaret ve turizm şehri haline getiren proje artık Malatya’da. Yüzyılın projesiyle Malatya’nın yüzyılını şekillendirmeye geliyoruz. Onlarca proje, yüzlerce girişim, binlerce iş ve istihdam Malatya’yı bekliyor… Şimdi çalışma zamanı, şimdi seferberlik zamanı, şimdi Malatya zamanı…

31 MART’da MALATYA KAZANACAK

Gezer, 31 Mart’ta bu şehirde artık azınlık bir zümrenin her gün daha zengin olduğu bir şehirden çıkıp, herkesin refah’ının yükseldiği bir şehre dönüştüreceğiz. Bütün israfların önünü keseceğiz. Şehrin tüm kaynaklarını esnaflarımıza ve insanlarımıza aktaracağız. Bizimle yaşanabilir şehirler sıralamasında çok daha iyiye giden bir Malatya izleyeceksiniz dedi.

,

Prof. Dr. İbrahim Gezer: “Malatya’yı Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gezer, Malatya Büyükşehir Belediyesi yanına kurulan esnaf çarşısı esnafını ziyaret etti. Daha yaşanabilir bir Malatya için esnaflardan destek isteyen Gezer, esnafı güçlü olmayan hiçbir şehirde huzurdan, mutluluktan, güvenlikten bahsetmenin mümkün olmadığını belirtti ve tüm esnafları tek tek ziyaret ederek Malatya ticareti üzerine istişarelerde bulundu.

ESNAF DERT YANDI!

Ziyarette yüzlerce esnafın elini sıkan ve mekanlarına misafir olan Gezer, bir dokundu bin ah işitti!

Samimi bir şekilde geçen sohbetlerde İbrahim Gezer, Malatya’nın kalkınması için kararlı olduklarını, yol haritalarının, projelerinin ve kadrolarının hazır olduğunu, kazanması durumunda şehrin ekonomisini canlandıracak tüm mekanizmaları devreye sokacaklarını ifade eden Gezer, esnafının kazandığı, huzurlu ve mutlu olduğu bir şehri inşa edeceklerini ifade etti.

KALICI MEKANLAR İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATACAĞIZ!

Deprem görmüş 11 ilin yapılanma çalışmalarında Malatya en az destek alan ve en yavaş ilerleyen iller arasında olduğunu belirten Gezer, esnafımızın kalıcı mekanlara ulaşması için yerel ve ulusal tüm kaynakları devreye sokarak ciddi bir şekilde hızlandıracağız ve en kısa zamanda nezih, kalıcı, konforlu ortamlara esnaflarımızı kavuşturacağız dedi.

ÇIKIŞINIZ ÇOK İNSANI HEYECANLANDIRDI.

Ziyaret esnasında esnaflar Gezer’e büyük teveccüh göstererek yıllardır iyi bir alternatif bulamadıkları için mevcut yönetimi desteklediklerini, bu dönem sonucunun çok farklı olacağını ifade ettiler. Malatyalı esnafın sorunlarına hızlı ve kalıcı çözümler üretebilecek bir aday olduğunu, dolayısıyla ciddi şekilde desteklerini açıkladılar.

Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçimi kim kazanırsa kazansın, kazananın Malatya olması gerektiğini, her geçen gün daha iyiye doğru yol aldığımızı özellikle belirtmek isterim dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.