Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Prof. Dr. Yasemin Açık, GAP Gazeteciler Birliği Tarafından Yılın En Başarılı İş Kadını Seçildi

Prof. Dr. Yasemin Açık, GAP Gazeteciler Birliği Tarafından Yılın En Başarılı İş Kadını Seçildi
15.05.2022
157
A+
A-

GAP Gazeteciler Birliği 15. GAP OSCAR’ı ödülleri Malatya’da sahiplerini buldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Nikah Sarayı Salonu’nda düzenlenen törende, çeşitli dallarda ödüller dağıtıldı.

Törene TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, AK Parti MKYK Üyesi TBMM Nüfus ve Kalkınma Grubu Başkanı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye’den ve Yurt dışından gazeteciler, siyaset ve İş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’ya,  TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AKP Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a, Hakkari Valisi İdris Akbıyık’a, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e de ödül verildi.

Programda konuşan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, organizasyonun dolu dolu geçtiğini belirterek, “Bu süreçte ülkemizde uluslararası alanda insanlığın, dünyanın, içinde yaşadığımız kentin daha refah daha mutlu ve daha huzurlu yaşanması için emek veren alın teri döken kurum ve kuruluşları ödüllendirdiğimiz bu organizasyonda sizlerle birlikte olmak çok güzel. Organizasyonumuza katılım sağlayan değerli konuklarımızdan daha önce katılanlar iyi bilirler. Bu organizasyonun her dakikası harika geçiyor. Bu nedenle ben ödülümü aldım deyip çıkan mutlak suretle önemli şeyler kaçıracak. Bu nedenle bu programa birlikte başladık birlikte bitirelim istiyorum. Gelen konuklar para harcayarak bütçe harcayarak insanları buraya getirmek mümkün değildir. Buradaki herkes birbirinden değerli insanlar.” dedi.

 

GÜRKAN: BU İMKANI VEREN GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA TEŞEKKÜR EDERİM
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, önemli bir programa ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, “Çok değerli milletvekillerimiz, meclis başkan vekillerimiz, il başkanlarımız, genel başkanlarımız, Cumhurbaşkanlığı danışmanlarımız, sanatçılarımız, devlet adamlarımız, siyaset adamlarımız, valimiz daha ismini sayamadığım nice başarılı insanların bir masa etrafında toplandığı ve bir salonda bulunduğu yerde hitap etmeye nail oldum. Bu imkanı veren GAP Gazeteciler Birliği başkanlığına teşekkür ederim.” diye kaydetti.

Yılın Devlet Adamı Ödülü KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a, En Başarılı Büyükelçi Ödülü Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev’e, Yılın Valisi Ödülü Hakkâri Valisi İdris Akbıyık’a, Yılın Başarılı Siyasetçisi Ödülü TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın’a Yılın Belediye Başkanı Ödülü Malatya Büyük Şehir Belediye Başkanı Selahhattin Gürkan’a, Yılın Bürokratı Ödülü Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Yalçın Topçu’ya, Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat’a, Yılın İş Adamı Ödülü Serbend Yönetim Kurulu Başkanı Musa Yıldırım’a, Yılın Sanatçı Ödülü Kahtalı Mıçe’ye, Yılın Akademisyen Ödülü Prof. Dr. Kürşat Zorlu’ya verildi.

Elazığ İş Kadınları Derneği ve Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a da en başarılı iş kadını ödülü verildi. Prof. Dr. Açık ödülünü İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın elinden aldı.

PROF. DR. AÇIK: BÖLGESEL KALKINMAYA DESTEK SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Prof. Dr. Açık, kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederek, “GAP Gazeteciler Birliği’nin düzenlemiş olduğu bu önemli törende ödül almaktan çok büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Ben GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz beye ve Başkan Vekili Sayın Hamit beye çok teşekkür ederim. Bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da bölgesel kalkınmanın sağlanmasına ve sürdürülebilir gelişme için emek vermeye, üretmeye, çalışmaya, bölgeye değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Elazığ İş Kadınları Derneği ve Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a da en başarılı iş kadını ödülü verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.