Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, Pütürge’mizin Turizim Açısından Hiç Bir Faaliyeti Yok 

Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk,  Pütürge’mizin Turizim Açısından Hiç Bir Faaliyeti Yok 
16.03.2024
24
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, Dünya’nın en güzel havasına sahip Pütürge’mizin Kaz Dağları Kadar Güzel Havasını , Tüm Dünyaya Tanıtacağız.


Her bölgesi birbirinden güzel Pütürge’mizin Turizim açısından hiç bir faaliyeti yok maalesef. Oysaki Pütürge Dünya’nın en güzel havasına sahip ve  keşfedilmeyi bekleyen o kadar zengin  Doğal güzelliklerine  sahipken maalesef kaderine terkedilmiş durumda.  Başkan Adayı Aydın Öztürk,  en önemli hedeflerimizden  birtaneside Pütürge’mizin Kaz Dağları kadar güzel havasını , Bu Doğal Güzelliklerini tüm Dünya’ya tanıtmak  ve Turizm açısından Pütürge’mizi Hakkettiği konuma getirmektir. Allah’ın izni  ile 1 Sabahı   Pütürge Bizimle beraber şahlanacaktır dedi.

 Şiro Çayı Islahı ,Şiro Çayı üzerine düşündüğümüz bir çok proje var 

Güzel Memleketime Bahar gelmiş Çiçekler açmış.  Her yeri ayrı güzel Memleketimin birbirinden Kıymetli hemşerilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bizlere gösterdikleri Yoğun ilgiden dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum.
 Allah’ın izniyle asıl Bahar 31 marttan sonra tüm Pütürge’mizde etkisini gösterecek. Pütürge’mizde bahar aylarından itibaren halkımız yapacağımız piknik alanlarında etkinlikler yapıp kültürel faaliyetlerde bulunulabilecek ve en önemlisi Şiro Çayı Islahı ,Şiro Çayı üzerine düşündüğümüz bir çok proje var bunlardan biride kültürel faaliyetlerde bulunulabilecek başka illerden de katılım sağlanabilecek. Pütürge turizmin kalbi olacak projelerimiz var 31 Marttan sonra bizimle beraber Bahar tüm ilçemizde etkile olacak inşallah .

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.